Sfaturi pentru decorarea unei curti mici

Chiar si curtile mici pot fi niste spatii confortabile in care esteticul si functionalitatea sa se imbine intr-un mod foarte prietenos.
Aceste locuri trebuie sa fie perfect amenajate pentru a fi cat se poate de primitoare si potrivite pentru activitati precum: lectura, divertisemnt cu familia sau cu prietenii, gratar sau chiar spatiu in care sa ne putem bronza.
Avand o curte mica nu inseamna ca optiunile de amenajare sunt putine. Daca va decideti sa va amenajati spatiul de langa casa trebuie sa va ganditi ca acesta trebuie sa fie o extensie a interiorului.
Iluminatul este un domeniu destul de complex, deoarece poate implica pe langa alegerea corpurilor de iluminat si partea care tine de functionalitate. Iluminatul functional asigura nivelul necesar activitatilor desfasurate intr-o anumita zona din curte. Daca vreti sa luminati doar o anumita zona, sau o anumira piesa din decor tineti cont de aceste lucruri si planificati-va dinainte aceste detalii.
Inainte de toate este foarte important sa va stabiliti, in linii mairi, cum ati vrea sa arate aceasta curte, apoi cam care ar fi atmosera care ati vrea sa predomine.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole