Sfaturi practice pentru amenajarea unei gradini

Primavara a venit, iar acesta este sezonul in care gradina ta isi recapata frumusetea de odinioara, dupa lungul sezon rece ce a trecut. Pentru ca orice schimbare este dificila, va trebui sa muncesti putin in acest inceput de an pentru a avea o gradina minunata care sa arate exemplar.

Deschide Galeria

Iti vom oferi niste sfaturi practice care te vor ajuta sa transformi gradina casei tale intr-un paradis in care te vei plimba cu tot dragul din lume in fiecare seara cand te vei intoarce acasa de la serviciu.

Stresul il poti considera deja eliminat, iar avand in vedere ca plimbarile in gradina vor fi o reala gura de oxigen, agitatia urbana nu va mai avea un efect negativ asupra starii tale de spirit.

Creeaza un pavaj in gradina

Pavajele din piatra din gradina ta vor avea un dublu rol, mai exact acela practic, de a usura plimbarile prin curte, iar al doilea rol va fi cel estetic, care iti va oferi senzatie de plimbare in jurul unui castel medieval.

Planteaza ferigi si alte plante ornamentale

Intregul design al gradinii tale poate arata ca in revistele si site-urile de specialitate si fara a apela la specialisti. Poti planta diverse plante ornamentale care vor arata extrem de bine pe intreaga durata a anului.

Construieste un zid

Zidurile etajate vor da un farmec aparte gradinii tale, dand un aspect de fortareata, oferind in acelasi timp un peisaj natural superb.

Apeleaza la curbe

Oriunde ai ocazia, incearca sa trasezi cat mai multe curbe in gradina, fie ca este vorba despre un tunel acoperit de verdeata sau de o simpla alee.

Amenajeaza un spatiu de relaxare

Amenajarea unui spatiu in care sa te relaxezi in gradina este esential, iar acesta iti va prinde excelent in diminetile in care vrei sa savurezi o cafea sau un ceai sau in acele momente in care vrei sa citesti o carte buna.

Sursa Foto: Top Dreamer

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole