Sfaturi utile pentru decorul de Craciun

Magazinele se aglomereaza, galeriile comerciale sunt toate impodobite de sarbatoare. Agitatia dinainte de Craciun este in toi. Incet, incet, febra sarbatorilor ne cuprinde pe toti. Probabil va intrebati cum sa arate decorul de Craciun anul acesta. Iata cateva aspecte care sa va ghideze.

Deschide Galeria

Faceti un plan despre ce fel de decoratiuni va doriti. Pentru aceasta, luati in considerare ca orice tip de decor va urma aceleasi principii: orice motiv care se repeta, orice culoare sau concept va va ajuta sa recreati o anumita stare si emotie. De exemplu, daca veti folosi o coronita pentru usa de la intrare, acest motiv se poate regasi si in alte parti ale casei, cum ar fi la fereastra sau deasupra semineului. Ideea de a repeta un tipar in mai multe  locuri aduce un plus de efect special pentru decorul de Craciun.

Acest principiu poate fi aplicat si in cazul culorilor. Alegeti nuanta principala si apoi adaugati o culoare pentru contrast si punct de interes. In mod clar, rosul si verdele sunt nuantele clasice de Craciun, insa nu excludeti si alte variante moderne. Combinatiile de auriu, argintiu, albastru precum si alte culori puternice si stralucitoare pot imbogati decorul de Craciun.

Daca va place sa creati singuri o parte din decoratiuni, atunci nu ezitati sa o faceti si anul acesta. Ghirlande, coronite din brad impodobite cu conuri, fundite si globulete, orice idee originala este binevenita si confera spatiului decorat un farmec aparte.

Ne dorim ca toti cei dragi noua sa se simta bine in decorul de Craciun creat, asa ca nu va sfiiti sa va transpuneti originalitatea in felul in care va amenajati casa de sarbatori. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole