Toate spatiile mici sunt greu de amenajat. Dar cand ne gandim ca trebuie sa amenajam functional si cu stil un living mic, provocarea pare si mai mare. Asta pentru ca este camera unde, teoretic, ne petrecem cea mai mare parte a timpului activ si in acelasi timp unde primim oaspetii.

De aceea ne-am propus astazi sa va oferim o serie de sfaturi pentru a face fata acestei provocari:

  • Alege un mobilier de dimensiuni reduse. Economiseste spatiul prin alegerea unei canapele de 160 cm, maxim 180. Fotoliile cu brate pot fi, de asemenea ocupatoare de spatiu vital, asa ca iti recomandam sa alegi o varianta minimalista, fara suporturi pentru brate. Mobilierul recomandat pentru livinguri mici ar trebui sa aiba o adancime de maxim 50 cm, daca este situate pe peretele mai lung al camerei;
  • Mult alb, modele de tapet deschise la culoare si oglinzi. Nu e un secret ca albul da senzatia de spatiu mai mare; daca adaugam si o oglinda de dimensiuni mai mari pe peretele opus ferestrei, efectul este garantat;
  • Foloseste toata lungimea peretelui. Muta mobilierul pana in colturile camerei. Desi nu pare intr-o prima faza solutia optima, vei constata ca de fapt asa se pune in evidenta intreaga lungime a peretelui.
  • Foloseste-te de plante in miniatura. Verdele natural, in contrast cu albul peretelui creeaza un efect placut ochiului, iar dimensiunile reduse ale acestora au acelasi efect ca mobilierul de dimensiuni reduse.

Va invitam sa va inspirati din galerie, unde am selectat cateva amenajari etalon pentru livingurile mici.

Alege din peste 50.000 de produse de mobilier si decoratiuni!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!
Comentarii