fbpx

Sfaturi utile pentru un apartament de inchiriat

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Daca si tu te afli in situatia de a cauta un apartament de inchiriat, iata cateva sfaturi pe care sa le iei in considerare.

Deschide Galeria

Dupa ce ai vizionat cateva apartamente, te-ai hotarat in sfarsit asupra unuia. Inainte de a semna vreun contract, noi te sfatuim sa mai arunci o privire la cateva aspecte. Verifica daca toate aparatele electrocasnice din casa sunt functionale; desi s-ar putea sa dureze, e mai bine sa o faci acum decat sa platesti pe viitor reparatia lor sau sa astepti o vesnicie inlocuirea lor.

Verifica nivelul de zgomot din viitorul apartament de inchiriat. Daca este situat stradal si nivelul zgomotului este ridicat, se aud claxoane, zgomot din trafic, atunci poate ar trebui sa-ti pui un semn de intrebare referitor la nivelul de izolare fonica al apartamentului. De asemenea, daca auzi vocile vecinilor f clar, cu siguranta, pe viitor, vei resimti un disconfort.

Intreaba daca apartamentul a fost sau urmeaza sa fie renovat. O minima igienizare este esentiala. Daca nu primesti garantii sigure ca acest lucru se va intampla, poate e bine sa mai cauti. E bine sa lamuresti si aspectele legate de mobilier. Daca iti doresti un apartament nemobilat, partial mobilat sau mobilat si utilat complet, e bine sa stabilesti aceste aspecte dinainte de a te muta. Exista riscul sa te trezesti cu prea multa mobila sau desi ti s-a promis un pat si un dulap, esti nevoit sa le cumperi chiar tu.

Verifica zonele ascunse ale apartamentului. Arunca o privire in dulapuri sau in dressing. Daca aspectul lor nu e satisfacator sau prezinta semne de degradare sau miros ciudat, e indicat sa ceri inlocuirea lor. Verifica sa nu existe urme de mucegai sau igrasie.

E important sa verifici, de asemenea, daca robinetii din baie si bucatarie functioneaza corespunzator. La fel trebuie sa procedezi si cu instalatia electrica.

Retine: confortul tau este important! Alege cu grija locul in care urmeaza sa iti petreci urmatoarele 6 luni, un an sau poate mai multi. 

Reclama

Articole noi

Amenajare cu accente de rosu pentru un apartament de 2 camere si 34 mp

Designerii de la Caroline Art au mai creat o...

De ce este bine să verifici centrala termică și instalația înainte de începerea sezonului rece?

Centrala termică îți oferă tot confortul de care ai...

Tipuri de canapele și calitățile lor

Canapele sunt una dintre cele mai importante piese de...

Amenajare apartament de trei camere – mult lemn si accente puternice de culoare

Situat intr-un bloc nou din zona de nord a...

Ce mobilă living este potrivită pentru spațiul casei tale?

Decorezi un living nou sau vrei să îți înlocuiești...