Shoteria – o statie importanta pe drumul spre distractie

Despre persoanele care frecventeaza Shoteria, Radu ne mai spune ca acestia sunt, in general: „sunt iubitorii de distractie, sunt cei care vor sa petreaca alaturi de prieteni in Centrul Istoric – ei cauta locuri de calitate care sa le ofere o experienta unica, definitorie pentru viata lor de noapte si stilul personal.
Design-ul barului se bazeaza pe descompunerea unui vagon de tren si pe combinarea unor elemente recuperate, specifice statiilor CFR, cu obiecte de design construite anume pentru acest spațiu. Amenajarea include si detalii cu incarcatura afectiva pentru fiecare din membrii echipei implicate in proiect.
Propunerea de iluminare a fost parte integranta a proiectului propus si s-a realizat punctual in functie de zonele de interes marcate prin iluminare. Pentru partea electrica cei de la Shoteria au colaborat cu firma Thermoflux. Iluminatul decorativ realizat prin text din tub de neon a fost facut impreuna cu Indigo Neon, dupa grafica propusa de proprietari. Iluminarea de ambianta este realizata printr-o serie de scafe conturate doar prin iluminare cu led.
Localul a fost pastrat cu o mare parte din deteriorarile de suprafata ale peretilor din caramida, acest spațiu a apartinut ulterior unei foste croitorii. Au fost reconditionate anumite zone prin mulajele de ipsos decorative ce marginesc in partea superioara singurul perete existent, cat si coloana de fonta care imparte in doua una din laturile lungi.
Lucrarile de amenajare ale acestui spatiu de 58 de metri patrati au durat aproximativ trei luni de zile iar suma alocat este de aproximativ 100.000 de euro.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole