fbpx

Simplitate functionala in 48 de metri patrati

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Accentele de culoare adaugate combinatiilor neutre si pastelate, cu care se prezinta aceasta amenajare, adauga in procesul transformarii o atmosfera cu iz varatic. Vorbim in acest caz de o imbinare intre o cromatica cu influente maritime si texturi fidele adancurilor oceanului. Compartimentarea intregului spatiu se caracterizeaza practic si functional, fiecare incapere exercitandu-si intr-un mod clar rolul atribuit.

Deschide Galeria

Holul supradimensionat este cel care face prezentarea firului povestii amenajarii fiind calea de acces catre fiecare din cele patru incaperi: living, bucatarie, dormitor si baie. Acestuia i se adauga cateva spatii de depozitare si o oglinda supradimensionata, scoasa din anonimat de rama inchisa la culoare.

Living-ul se remarca prin evidentierea unui perete fals cu rol despartitor, al carei textura imita detaliile coralilor. Si, pentru ca povestea sa capete un sens si mai profund, derivatele de albastru pastelat isi fac simtita prezenta in mobilier si accesorii. In cazul living-ului se amplaseaza o zona de dining reprezentata de o masa clasica si patru scaune moderne tapitate, si o zona de relaxare compusa dintr-un coltar extensibil, o biblioteca, o comoda, o masuta de cafea si tabureti. Mobilierul este unul cu design clasic iar albul sau imaculat se completeaza armonios cu griul mural. Accesorizarea este una discreta, evidentiindu-se aici un tablou in culorile caracteristice, componente de iluminat cu design elegant si plante decorative.

Spatiul restrans al bucatariei este exploatat practic prin amplasarea mobilierului pe doua laturi, obtinandu-se astfel si un loc de servire a mesei pentru doua persoane. Mobilierul vine cu un design minimalist in nuante de gri in combinatie cu detalii de lemn natural. Iluminatul artificial este cel care se evidentiaza aici prin spoturile incastrate in scafa care urmeaza linia amplasarii corpurilor mobilierului.

Dormitorul amplaseaza central un pat dublu cu design clasic. Tablia tapitata care imita pielea, impreuna cu oglinda cu rama groasa regasita pe acelasi perete, dau un accent de eleganta discreta. Paleta de culori in acest caz se bazeaza pe nuante de gri si roz pastelat, plusul de feminitate adaugat incaperii. Pentru ca spatiul este unul restrans, maximizarea confortului se face prin adaugarea a doua comode de mici dimensiuni si a unui dressing aflat pe toata suprafata peretelui opus patului, perete care se ornamenteaza cu aceeasi culoare cu care se prezinta dressing-ul, scopul fiind unul de simetrie. In ceea ce priveste accesorizarea, enumeram aici trei tablouri moderne si doua veioze cu caracter minimalist.

Baia combina lemnul natural, sticla si albul texturat al placilor de faianta. Oglinda de mari dimensiuni impreuna zona dusului compusa doar din sticla, dau spatiozitate si luminozitate intregului spatiu. Mobilierul si restul componentelor sanitare pastreaza linia moderna si minimalista a intregului apartament.

Designer : Caroline Art

Reclama

Articole noi

De ce este bine să verifici centrala termică și instalația înainte de începerea sezonului rece?

Centrala termică îți oferă tot confortul de care ai...

Tipuri de canapele și calitățile lor

Canapele sunt una dintre cele mai importante piese de...

Amenajare apartament de trei camere – mult lemn si accente puternice de culoare

Situat intr-un bloc nou din zona de nord a...

Ce mobilă living este potrivită pentru spațiul casei tale?

Decorezi un living nou sau vrei să îți înlocuiești...

Tipuri de sobă din care poți alege varianta potrivită pentru casa ta

Confortul oferit de o temperatura adecvată este urmărit de...