Sistemele de iluminat cu senzori – alege sa ai o casa moderna si sigura

O casa in care ai pus tot sufletul si tot timpul pentru ca rezultatul sa-ti materializeze dorintele, trebuie sa iti ofere un lucru esential – siguranta.


Deschide Galeria

Mai mult, atunci cand ajungi acasa, vrei sa fii intampinat de lumina si de frumusete – de aceea este esential sa alegi un sistem de iluminat inteligent, care va stii sa lumineze atat spatiul interior, cat si exteriorul locuintei.

Specialistii recomanda iluminatul pe baza de lampi cu senzor, aplice cu senzor si senzori de miscare. Acesta, pe langa faptul ca iti va garanta siguranta, iti ofera si un confort al calitatii – minim 3 ani garantie si un design variat, ce sustine mai multe tipuri de amenajare.

In plus, produsele componente de ultima generatie nu mai folosesc de mult ca material predilect plasticul – sticla si metalul oferind o durabilitate in timp mult mai mare si o rezistenta la conditiile de mediu care nu poate fi trecuta cu vederea.

Unele lampi beneficiaza de LED, iar senzorii de miscare sunt integrati si mascati de forma aplicelor, pentru ca rezultatul final sa reflecte de fiecare data o atentie deosebita la detalii. De punctat faptul ca senzorii PIR sunt folositi exclusiv pentru exterior – ei sunt senzorii pasivi, care se activeaza doar in prezenta unei surse de caldura mobila. 

Imaginatia si nevoile tale de iluminat sunt singurele care impun limite modului de dispunere in amenajare. Senzorii de miscare si lampile dotate cu senzori de miscare pot fi dispuse pe alei si pe fatada locuintei, in fata garajului, pe veranda sau terasa, in jurul piscinei sau al foisorului si oriunde ai nevoie ca lumina sa iti fie cat mai la indemana.

Citeste si Lampile cu senzori de miscare va scapa de intrerupatoare.

Iluminatul pe baza de senzori de miscare a tinut pasul cu nevoile omului modern. Astfel, versiunile noi sunt controlate prin unde radio sau aplicatii de mobil, isi pot ajusta puterea in functie de momentul zilei si de lumina naturala.

Acest mod de iluminat joaca un rol esential si atunci cand un alt tip de instalatie electrica nu este posibila – fie firele nu pot fi prelungite in toate zonele casei, fie implica operatiuni suparatoare cum sunt spartul peretilor sau alterarea decorului exterior.

Anumite lampi cu senzori au inclusiv optiunea de a regla lumina solara care intra prin ferestrele casei, actionand inchiderea jaluzelelor in mijlocului zilei pentru a pastra o temperatura constanta in casa. In acest mod, poate fi economisita energia utilizata de aerul conditionat. 

Articole noi

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...