Soba pe lemne extrem de moderna

Cele mai citite

Desi sobele nu mai sunt folosite de foarte mult timp intr-o casa noua, designurile moderne care tin loc de semineu sunt extrem de apreciate, mai ales pentru rolul dublu, cel estetic si cel practic.

Deschide Galeria

Skantherm Turn este modelul de soba care readuce acest element in secolul al XXI-lea, prin faptul ca are un design extrem de modern si poate tine oricand locul unui semineu foarte atragator, dar in acelasi timp ofera si caldura necesara, cu o eficienta mult peste cea oferita de sobele clasice.

Conceputa pentru livinguri open-space, aceasta soba cu un design simplu si modern, fara alte detalii decorative in plus, poate sa fie rotita 360 de grade si sa fie fixata in orice loc din casa cu mare usurinta.

De asemnea, Skantherm Turn vine intr-o varietate larga de modeluri, pentru a se preta pe nevoile, spatiul si gustul fiecaruia. Acest tip modern de soba ofera o priveliste deosebita asupra lemnelor aflate pe foc, creand o atmosfera extrem de primitoare si romantica in orice locuinta.

Arzand cu o eficienta foarte buna, de 78%, prin sistemul modern de aerisire, aceasta soba creeaza foarte putina poluare si nu emite monoxid de carbon la tine in casa. Caldura emanata soba este una foarte ridicata, iar pe timpul iernii, nu vei mai avea nevoie de alte surse de incalzire.

In laterale, soba are spatii foarte bine compartimentate de depozitare a lemnelor pentru foc, toate intregind un design care este in aceeasi masura rustic, dar si modern.

Pentru cei care isi doresc un living cochet cu o atmosfera placuta si primitoare, Skantherm Turn este disponibila incepand cu pretul de 5.200 Euro si vine in diferite forme si modele pentru a se preta designului interior deja existent.

 

Sursa Foto: http://www.appliancist.com

Reclama

Articole noi

Te-ar putea interesa