Snagov. Casa de langa lac

Vila, situata langa lacul Snagov, este construita asa incat corpurile ei sa fie deschise spre peisajele lacului si padurii.

Deschide Galeria

Incaperile sunt dispuse pe doua etaje si pe o suprafata de 480 mp, alcatuind un spatiu foarte generos. In locul mai multor incaperi, s-au ales doar cateva, dar de dimensiuni mari. Astfel, la parter, este un living urias si ca inaltime, si ca suprafata. Cu ferestre supradimensionate, acesta este deschis spre exterior.

Aproape intreg spatiul este ocupat de un set de canapele de mari dimensiuni. Unele sunt asezate in jurul unor mese din trunchiuri de copac, altele sunt asezate spre televizor.

Pentru iluminare s-au ales mai multe spoturi incastrate in tavan si cateva lampi decorative care marcheaza trecerea spre dining room. Aici vederea este spre padure, prin ferestre care ocupa intreg peretele.

Livingul se deschide spre o terasa unde se afla mai multe fotolii pentru relaxare.

La etaj, camera principala este dormitorul matrimonial, unde s-a ales acelasi tip de lumina difuza ca in living. Culorile sunt neutre si inchise, lasand o atmosfera de relaxare si odihna.

Rupta din peisajul urban, casa reprezinta un loc al relaxarii si meditatiei. Decorurile sunt simple, punandu-se accent pe dimensiune si confort.

Foto: Cosmin Dragomir

Sursa: dooistudio.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole