Solarpuff, pernuta luminoasa

Solarpuff este un obiect confectionat din materiale ecologice, are o arhitectura pliabila, are atasat leduri si este conectat la o sursa de energie regenerabila cu autonomie proprie care il face sa lumineze.

Deschide Galeria

Poate fi folost ca alternativa la obiectele de iluminat clasice. Inventatoarea acestuia, Alice Min Soo Chun, care a studiat de-a lungul timpului problemele de sustenabilitate in ceea ce priveste energia "verde", a creat Solarpuff pentru a veni in ajutorul celor afectati de cutremurul din Haiti, ca sursa de iluminat. Foloseste materiale regenerabile, arata foarte bine din punct de vedere al designului si, cel mai important, este functional.

Acest produs poate fi folosit de persoanele care locuiesc in zone fara electricitate, dar in acelasi timp il folosesc si oamenii din orase ca element de decor pentru casa. Oameni care care cauta surse de lumina independenete energetic fara a polua mediul, vor fi incantati cand vor afla de Solarpuff.

Solarpuff este destinat in principal locuitorilor din tarile sarace care nu au o sursa de electricitate, majoritatea celor nevoiasi din tarile in curs de dezvoltare folosesc lampile cu cherosen. Cherosenul nu numai ca este toxic dar este si scump. Solarpuff, aceasta lampa solara emite suficienta lumina pentru a inlocui lampile cu cherosen. Are o arhitectura adaptabila(pliabil) este cofectionat din materiale ecologice, durabile, si isi ia energia din surse regenerabile(are montat un mic panou solar care alimenteaza o baterie).

Cei care s-au ocupat de proiectul Solarpuff sunt in continuare in cautarea unui nou produs inteligent de iluminat care se fie conectat la internet, iar uttilizatorii sa poata controla acest obiect de la distanta prin intermediul smartphone-ului.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole