Solutii inteligente pentru un weekend in familie

Fara indoiala ca multi dintre noi prefera confortul propriului living atunci cand vine vorba de petrecerea timpului liber. Fie alaturi de cei dragi discutand, fie urmarind un film sau emisiunea preferata. Cu atat mai mult in zilele reci si ploioase cand iesitul in oras nu prea surade nimanui sau cand iti doresti doar o dupa-amiaza linistita.

Deschide Galeria

Constatam ca in ultimii ani interesul pentru un televizor cat mai performant a crescut odata cu evolutia tehnologiei si a designului produselor. Sala de cinema se muta treptat in interiorul locuintelor noastre, iar pentru a reda aceasta experienta este necesara o dotare care implica atat un televizor inteligent cat si un sistem audio de inalta fidelitate. De altfel, televizoarele inteligente nu contenesc sa ne uimeasca.

Cel mai bun exemplu in acest sens sunt televizoarele Philips Ambilight ce radiaza lumina din partile laterale ale televizorului pe peretele posterior. Prin intermediul iluminarii inteligente cu LED-uri tot ceea ce se intampla pe ecran apare in timp real, iar camera se umple cu ambianta perfecta ce pare sa te transpuna in mijlocul actiunii.

Designul este adaptat in functie de dimensiunile camerei, astfel ca produsul vine cu un format diferit de Ambilight, situat pe 2 parti ale televizorului potrivit pentru incaperi mici sau medii, pana la toate cele 4 laturi, modelul perfect pentru un living generos. Iata 2 astfel de modele ce pot fi achizitionate de aici si de aici.

Odata ce atmosfera e setata cu ajutorul designului revolutionar, e momentul sa ajungi la continutul pe care ti-l doresti sa-l vizionezi. Philips s-a gandit si la acest lucru: se numeste Android TV. Cu meniurile simple, ce arata recomandari intuitive gasesti rapid si usor serialul, filmul, melodia sau jocul dorit. Poti descarca aplicatii, jocuri, poti partaja continutul si cauta programul dorit folosind atat telecomanda cu tastatura sau telefonul prin intermediul aplicatiei.

Alege sa investesti intr-un produs performant care va revolutiona experienta privitului la televizor si la care te vei uita cu drag mult timp de-acum inainte!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole