Solutii pentru spatii mici: metode eficiente de depozitare

Pentru toti cei care locuiesc in spatii mici, fie ele case sau apartamente, problema lucrurilor in plus care nu isi gasesc locul nicaieri in casa este una constanta si deranjanta, care poate crea mari frustrari in timp.

Deschide Galeria

Avantajul locuitului in spatii mici este dat de faptul ca te ajuta sa iti organizezi mai bine lucrurile din casa si implicit viata. Nu vei mai pierde timpul cu maruntisuri pentru ca efectiv nu vei mai avea loc sau nevoie de ele.

Primul pas pe care trebuie sa il ai in vedere daca stai intr-un spatiu mic este cum sa ascunzi toate nimicurile de prin casa pentru a nu da senzatie ca este mereu dezordine la tine acasa. Sunt multe variante, metode si trucuri de a ascunde “nimicurile” din casa, dar poate ca aceste idei ti se vor parea la fel de eficiente si estetice cum ni se par si noua.

1. Pune totul in cutii

Odata ce vei pune totul in cutii, pe categorii, totul va fi mult mai bine organizat, iar spatiul din casa ta va parea brusc mai mare!

2. Agata lucrurile de perete

Acest mic truc va ajuta si la designul tau interior, oferindu-i un aer mai boem si totodata, iti va fi mult mai usor sa iti gasesti bijuteriile, cheile, esarfele, ecusonul de la munca si diverse alte lucruri care ar da bine pe perete.

3. Pune un dulap intr-un colt nefolosit

Chiar daca locuiesti intr-un spatiu mic, cu siguranta ca ai un colt de camera sau un spatiu care nu  e folosit deloc sau e mai mereu gol. In astfel de spatiu poti pune un dulap, poti amplasa niste rafturi sau eventual o masuta pe care sa pui diverse lucruri de prin casa.

4. Alege un spatiu pentru “diverse”

Oricine are in casa, indiferent de dimensiunea ei, un sertar “de diverse” in care intra aproape orice lucru care nu poate avea propria lui categorie. Aici poate intra orice de la o foarfeca, la o felicitare sau poate chiar un breloc primit de la un prieten proaspat intors dintr-o excursie.

Tinand cont de aceste metode foarte eficiente, vei beneficia de un spatiu mai liber si mai organizat in casa, iar designul interior al locuintei tale se va transforma intr-unul de apreciat si de admirat.

 

Sursa Foto: http://www.apartmenttherapy.com/

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole