Spatii functionale intr-un studio amenajat cu bun gust

In fiecare amenajare exista cateva elemente esentiale pe care fiecare beneficiar isi doreste sa le bifeze pentru propriul confort. Designerul Max Kasymov, cel care a realizat amenajarea pe care o detaliem astazi a primit misiunea sa creeze o atmosfera primitoare, dominata de culori calde si linistitoare care sa fie perfecta pentru momentele de relaxare ale tanarului proprietar. 

Deschide Galeria

Pentru un interior confortabil si modern, aceasta a luat in considerare crearea unui sistem de iluminat cu LED diversificat ce include lampi incastrate, candelabre si lampi statice, potrivite pentru diverse momente ale zilei.

Intregul decor, dar si piesele de mobilier folosite fac parte dintr-un amestec contemporan in care au fost combinate diferite texturi, materiale si elemente de design. 

Una dintre provocarile amenajarii a fost placarea peretelui din bucatarie cu marmura si echilibrarea acestui spatiu pentru a evita supraincarcarea din punct de vedere vizual. Tonurile blande, calde, vin sa sporeasca senzatia de spatiu si luminozitate la nivelul intregului studio. 

Pe langa iluminatul artificial de exceptie, designerul a reusit sa valorifice foarte bine si lumina naturala care patrunde prin ferestrele largi.

Cromatic, domina albul, cremul si bejul, completate armonios de accentele calde de lemn. Fiecare functiune este bine delimitata si, in acelasi timp, bine evidentiata. Spre exemplu, bucataria si spatiul pentru luat masa sunt separate de zona de noapte si de living prin doua usi masive din sticla. Un mic spatiu pentru conversatie a fost amenajat in dormitor pentru a contura si acest perimetru atat de necesar in locuinta unei persoane tinere.

Tocmai lipsa intimitatii face ca acest studio sa isi contureze propria personalitate si sa beneficieze de un plus de confort prin facilitarea circulatiei in toate spatiile functionale. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole