(P) Spatii primitoare si incapatoare pentru amintiri de suflet – cramele si pivnitele

Cramele si pivnitele pot avea utilizari multiple si sunt spatii de regula ample pe care din ce in ce mai multe lume le ia in calcul atunci cand proiecteaza o casa noua. Fie ca esti un mare cunoscator si pasionat de vinuri, fie ca doresti un loc intim si confortabil pentru organizat reuniuni cu prietenii sau iti place sa te gospodaresti in fiecare sezon pregatind conserve, dulceturi si alte bunatati, cramele si pivnitele iti ofera toate aceste posibile utilizari.


Deschide Galeria

Pentru amenajarea pivnitei materialele naturale par a fi cele mai potrivite din punct de vedere al designului. Lemnul, caramida aparenta sau placajul ceramic, dalele de pardoseala, toate se vor imbina armonios si vor crea o ambianta placuta. In ceea ce priveste depozitarea si pastrarea vinului, nici acest aspect nu trebuie neglijat. O optiune sunt rafturile de vin din ceramica. Se vor potrivi cu intreg conceptul si in plus este o solutie de depozitare cu un pret imbatabil.

Noi credem in investitii pe termen lung si de aceea recomandam materiale care sunt durabile, rezistente in timp si necesita o mentenanta minima. Gama ampla de culori si texturi sunt atuurile pe care le-am lasat la final si care vor completa beneficiile amenajarii tale interioare. De acum crama sau pivnita va deveni un colt de casa primitor in care sa creezi amintiri de suflet in liniste si confort.

Articol realizat in colaborare cu Briskton. Pentru solutii complete si materialele potrivite pentru fiecare proiect, viziteaza pagina aici

 

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...