fbpx

Spatiu confortabil intr-un apartament de 63 metri patrati

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Inspiratia de astazi vine sub forma acestui apartament de 63 metri patrati amenajat cu o paleta cromatica inedita, menita sa personalizeze fiecare incapere in parte. Configuratia este una de trei camere, cu living, dormitor si un birou.

Deschide Galeria

Zona de zi este relativ restransa, dar bine optimizata. Spatiul nu este incarcat excesiv cu mobilier, conturandu-se un living placut cu ajutorul unei canapele, masuta de cafea si comoda-suport pentru televizor. Excelenta ideea cu biblioteca incastrata intr-o nisa special creata, pozitionata in spatele canapelei, spatiul ramane aerisit. Trecand spre bucatarie, a fost amenajat si un loc pentru luat masa, bine integrat in spatiu. Este pus in valoare prin mobilier negru, corp de iluminat suspendat si polite pentru un plus de depozitare. Dar lucrul care frapeaza este nuanta folosita pentru pereti, un portocaliu spre caramiziu. Surprinzator, efectul per ansamblu este unul placut, calduros, echilibrat prin alb si tonuri neutre.

Vei remarca in imaginile din galeria de mai sus ca spatiul este unul destul de ingust, dar inalt. De aceea, designerul a mizat pe ideea de depozitare verticala pe care o regasim bine ilustrata in bucatarie. Fiind lunga si ingusta, s-a optat pentru o dispunere paralela a mobilierului. Pentru a usura accesul in partea superioara a dulapurilor, a fost montata o scara glisanta, ce poate fi mutata de o parte si cealalta. Electrocasnicele sunt incorporate pentru ca totul sa para unitar si ordonat, iar frontul mobilierului este alb, pastrand ambientul cat mai luminos posibil.

Pentru a aduce un plus de lumina in hol, in dreptul mesei a fost integrata o fereastra falsa cu toc alb si imediat langa un dulap cu usi tip oblon necesar depozitarii hainelor voluminoase; bancuta este o aditie excelenta.

In camera destinata biroului, culoarea predominanta este un verde-fistic; incaperea ofera spatii de depozitare suplimentare, prin dulapul incastrat si rafturile de deasupra care pot fi accesate cu ajutorul unei scari.

Pentru dormitor, s-a ales o nuanta mai rece, un violet care imprima un aer elegant spatiului. Dulapurile albe deschid atmosfera si ii aduc un plus de lumina; si iluminatul general contribuie printr-o dispunere uniforma a spoturilor montate in tavan. Pentru ambele bai, albul este predominant, tinand cont de suprafata redusa a acestor spatii.

Design: J + D Design Lab

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...