fbpx

Spatiu confortabil si modern gandit pentru un apartament de 38 mp

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Pentru amenajarea acestui spatiu de 38 metri patrati, tinerii proprietari au apelat la ajutorul unui designer de interior care sa-i ajute sa gaseasca solutiile potrivite. Si-au dorit ca zona de zi sa fie primitoare si luminoasa, sa aiba un dormitor, oricat de mic, doar sa aiba confortul unui pat, dar si spatii de depozitare.

Deschide Galeria

Marta, de la biroul de arhitectura InMagine, a venit cu propuneri care s-au potrivit de minune cu cerintele celor doi. Spatiul a fost reconfigurat, la fel si functiunile. Acum locul unde se afla bucataria exista camera de zi, bucataria a fost restransa, iar in camera principala anterioara a fost amenajat dormitorul.

Zona de zi este acum una mai ampla si mai primitoare. Cuplul nu a dorit lucruri prea complicate, din contra au apelat la solutii mai putin costisitoare pentru mobilare, cum ar fi piese luate din IKEA. Amenajarea este simpla, axata pe latura functionala.

Corpul de biblioteca suspendat deasupra canapelei ofera o depozitare variata cu rafturi tip cuburi. Pentru a amplifica vizual camera, s-a folosit mult alb in combinatie cu lemn de culoare deschisa. Cateva accente de culoare vin sa dinamizeze amenajarea. Panoul decorativ galben separa zona de la intrare, mascand o zona de cuier; In continuarea lui vom regasi un sir de cateva dulapuri ce constituie o mare parte din spatiile de depozitare.

De cealalta parte a camerei, biblioteca se continua cu numeroase rafturi, suport pentru colectia numeroasa de cd-uri apartinand celor doi. Trecerea spre bucatarie se face discret cu un mic loc de luat masa, amenajat cu gust.

Pentru bucatarie, au ales o dispunere compacta, pe doua laturi, cu corpuri de mobilier inalte pana in tavan. Cele din partea inferioara incorporeaza plita si cuptorul, precum si chiuveta. Blatul negru contrasteaza cu albul dulapurilor si al peretilor. Frigiderul este ingenios incastrat intr-o nisa din apropierea intrarii in dormitor.

Zona de dormit este mica, dar bine optimizata. Tablia colorata alaturi de cateva decoratiuni aduc un plus cromatic incaperii. Spatiul de sub glaful ferestrei amenajat ca o mini-biblioteca este un exemplu excelent de eficientizare a unei camere mici. Si aici au fost integrate dulapuri pentru haine, usile fiind acoperite cu oglinzi pentru a crea efectul de largire a camerei.

Simplu, confortabil si functional amenajat acest spatiu de 38 metri patrati! Inspira-te si tu pentru propria locuinta; cu siguranta aceste idei iti vor fi utile!

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...