Pentru astazi, iti propunem o amenajare contemporana realizata intr-un apartament de 2 camere pe care o poti folosi ca sursa de inspiratie. Dar, hai sa vedem in detaliu cum a fost gandit si realizat acest concept.

Designerii de la Maq Studio au propus o abordare simpla, inspirandu-se din stilul nordic. Beneficiarii si-au dorit luminozitate si un spatiu aerisit, functional, dar si detalii care sa personalizeze amenajarea intr-un mod original. Astfel, in fiecare zona primeaza functionalul, iar accesoriile sau finisajele vin sa completeze cu stil decorul.

O parte din mobilier este realizat pe comanda pentru ca astfel designerii au reusit sa transpuna mai bine ideea lor de originalitate a decorului. Un astfel de exemplu este masa de dining cu blat masiv din lemn si picioare albe inspirate de piesele clasice sau micul birou din dormitor. Alaturi de acest design regasim piese de inspiratie retro, industrial, rustic si contemporan, toate imbinate armonios pe un teren neutru cu mult alb si lemn.

Peretele de caramida din living confera textura spatiului, iar contrastul neted versus rugos aduce un plus de interes la nivelul amenajarii.

In living, de-a lungul peretelui ce duce inspre hol a fost amenajat o zona cu spatii de depozitare variata. Apoi canapeaua, o masuta de cafea, corpul suport pentru televizor si un scaun-fotoliu compun amenajarea livingului. Corpul de iluminat reuseste sa atraga atentia, fiind unul din acele elemente neasteptate care imprima un caracter original spatiului.

Pentru bucatarie, s-a folosit un mobilier simplu, cu o dispunere paralela optimizand fiecare metru patrat disponibil. Electrocasnicele sunt incorporate, iar albul reuseste sa reflecte lumina, amplificand astfel spatiul. Insertia acelor placi decorative la nivelul pardoselii reuseste sa atraga privirea, iar peretele de caramida este motivul decorativ reluat si in aceasta functiune.

Si in dormitor amenajara urmeaza linia unui design minimal, centrat pe finisaje si accesorii care imbogatesc senzorial camera. Tapetul, draperiile, corpurile de iluminat sau chiar semineul incastrat in perete transforma dormitorul dintr-unul banal intr-unul cu stil.

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!