fbpx

Spatiu de 33 mp cu un decor minimal

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

In orice spatiu mic putem gasi solutii optime pentru o amenajare potrivita nevoilor fiecaruia din noi. Sa luam, spre exemplu, acest apartament de 33 metri patrati. Mic, dar suficient pentru tanara care si-a dorit o locuinta simpla, dar functionala. A avut la dispozitie un buget mic astfel ca a optat pentru o amenajare minimalista.

Deschide Galeria

A asteptat perioadele de reduceri si a achizitionat atunci mobilier si electrocasnice, iar accesoriile si decoratiunile au venit treptat. In ceea ce priveste finisajele a ales albul ca baza, cu doi pereti placati cu caramida aparenta pentru a aduce un plus de textura spatiului.

A ales o canapea confortabila si extensibila pentru a putea fi folosita ca pat pentru dormit. In nisa existenta in apartament, a amenajat un dressing incapator pentru haine si alte lucruri voluminoase. Desi, initial gandise o usa obisnuita, batanta cu care sa inchida aceasta mica incapere, a gasit intr-o revista ideea cu o veche usa de hambar, reconditionata si pusa pe sine. Cu ajutorul unui prieten tamplar a reusit sa o aduca la forma existenta si sa o monteze. Textura de lemn brut a usii aduce un plus de stil la nivelul decorului. Comoda si televizorul sunt piesele care intregesc spatiul livingului; covorul si pernele decorative in nuante de gri si galben inveselesc amenajarea.

Pentru bucataria open space a ales un mobilier in tonuri mai inchise, dispus liniar, compact. Electrocasnicele sunt incorporate cu exceptia frigiderului. Ca loc de luat masa a gandit o zona de bar. Si acesta a fost creat cu o baza metalica si blat brut in spiritul usii de la dressing. Cele trei corpuri de iluminat suspendate asigura o lumina directa deasupra zonei de mese.

In baie, a optat pentru o abordare mai colorata, cu accente de albastru si placi decorative la nivelul pardoselii. Usa baii a fost vopsita in albastru si la fel usile tip oblon de sub lavoar. Tot aici a fost incorporata si masina de spalat rufe; oglinda supradimensionata creeaza iluzia unui spatiu mai mare, excelenta idee pentru a amplifica senzatia de spatialitate intr-o baie mica.

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...