fbpx

Spatiu de 33 mp cu un decor minimal

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

In orice spatiu mic putem gasi solutii optime pentru o amenajare potrivita nevoilor fiecaruia din noi. Sa luam, spre exemplu, acest apartament de 33 metri patrati. Mic, dar suficient pentru tanara care si-a dorit o locuinta simpla, dar functionala. A avut la dispozitie un buget mic astfel ca a optat pentru o amenajare minimalista.

Deschide Galeria

A asteptat perioadele de reduceri si a achizitionat atunci mobilier si electrocasnice, iar accesoriile si decoratiunile au venit treptat. In ceea ce priveste finisajele a ales albul ca baza, cu doi pereti placati cu caramida aparenta pentru a aduce un plus de textura spatiului.

A ales o canapea confortabila si extensibila pentru a putea fi folosita ca pat pentru dormit. In nisa existenta in apartament, a amenajat un dressing incapator pentru haine si alte lucruri voluminoase. Desi, initial gandise o usa obisnuita, batanta cu care sa inchida aceasta mica incapere, a gasit intr-o revista ideea cu o veche usa de hambar, reconditionata si pusa pe sine. Cu ajutorul unui prieten tamplar a reusit sa o aduca la forma existenta si sa o monteze. Textura de lemn brut a usii aduce un plus de stil la nivelul decorului. Comoda si televizorul sunt piesele care intregesc spatiul livingului; covorul si pernele decorative in nuante de gri si galben inveselesc amenajarea.

Pentru bucataria open space a ales un mobilier in tonuri mai inchise, dispus liniar, compact. Electrocasnicele sunt incorporate cu exceptia frigiderului. Ca loc de luat masa a gandit o zona de bar. Si acesta a fost creat cu o baza metalica si blat brut in spiritul usii de la dressing. Cele trei corpuri de iluminat suspendate asigura o lumina directa deasupra zonei de mese.

In baie, a optat pentru o abordare mai colorata, cu accente de albastru si placi decorative la nivelul pardoselii. Usa baii a fost vopsita in albastru si la fel usile tip oblon de sub lavoar. Tot aici a fost incorporata si masina de spalat rufe; oglinda supradimensionata creeaza iluzia unui spatiu mai mare, excelenta idee pentru a amplifica senzatia de spatialitate intr-o baie mica.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...