Spatiu de 33 mp cu un decor minimal

In orice spatiu mic putem gasi solutii optime pentru o amenajare potrivita nevoilor fiecaruia din noi. Sa luam, spre exemplu, acest apartament de 33 metri patrati. Mic, dar suficient pentru tanara care si-a dorit o locuinta simpla, dar functionala. A avut la dispozitie un buget mic astfel ca a optat pentru o amenajare minimalista.


Deschide Galeria

A asteptat perioadele de reduceri si a achizitionat atunci mobilier si electrocasnice, iar accesoriile si decoratiunile au venit treptat. In ceea ce priveste finisajele a ales albul ca baza, cu doi pereti placati cu caramida aparenta pentru a aduce un plus de textura spatiului.

A ales o canapea confortabila si extensibila pentru a putea fi folosita ca pat pentru dormit. In nisa existenta in apartament, a amenajat un dressing incapator pentru haine si alte lucruri voluminoase. Desi, initial gandise o usa obisnuita, batanta cu care sa inchida aceasta mica incapere, a gasit intr-o revista ideea cu o veche usa de hambar, reconditionata si pusa pe sine. Cu ajutorul unui prieten tamplar a reusit sa o aduca la forma existenta si sa o monteze. Textura de lemn brut a usii aduce un plus de stil la nivelul decorului. Comoda si televizorul sunt piesele care intregesc spatiul livingului; covorul si pernele decorative in nuante de gri si galben inveselesc amenajarea.

Pentru bucataria open space a ales un mobilier in tonuri mai inchise, dispus liniar, compact. Electrocasnicele sunt incorporate cu exceptia frigiderului. Ca loc de luat masa a gandit o zona de bar. Si acesta a fost creat cu o baza metalica si blat brut in spiritul usii de la dressing. Cele trei corpuri de iluminat suspendate asigura o lumina directa deasupra zonei de mese.

In baie, a optat pentru o abordare mai colorata, cu accente de albastru si placi decorative la nivelul pardoselii. Usa baii a fost vopsita in albastru si la fel usile tip oblon de sub lavoar. Tot aici a fost incorporata si masina de spalat rufe; oglinda supradimensionata creeaza iluzia unui spatiu mai mare, excelenta idee pentru a amplifica senzatia de spatialitate intr-o baie mica.

Articole noi

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...