Amenajare inedita a unui spatiu de dormit intr-o garsoniera de 34mp

Compartimentarile ingenioase fac deliciul oricarui apartament de mici dimensiuni. Intr-un studio de 34 metri patrati, comunicarea facila intre zonele functionale si deschiderea a fost esentiala pentru reusita acestei amenajari. 


Deschide Galeria

Suprafata redusa a fost impartita intr-o zona de zi cu living, bucatarie si zona pentru luat masa care comunica direct cu zona de noapte si baia. Spatiul dormitorului a fost inchis si integrat camerei de zi, oferind o zona ideala pentru dormit, fara multe pretentii. Dormitorul poate fi mascat cu usurinta datorita usilor din sticla pe sine care maresc vizual zona camerei de zi si a bucatariei atunci cand sunt inchise. 

Zona pentru luat masa delimiteaza vizual bucataria de camera de zi. Aspectul modern si curat al bucatariei, populata simplu cu un frigider, aragaz, chiuveta si hota, o face primitoare si prin elementele de lemn combinate cu mobilier alb lucios si iluminatul de accent necesar blatului de lucru. 

Tapetul verde care imita materialul textil crosetat este replicat si in dormitor, creand o conexiune intre aceste doua zone in aspectul unitar al apartamentului. 

In zona livingului s-a profitat la maximum de spatiul disponibil. Intregul perete a fost ocupat cu diferite corpuri de mobilier destinate depozitarii, deschise sau mascate, si o zona de TV. Alaturi regasim canapeaua, iar in centru o masuta si un covor sub forma rotunda.   

Cromatic, amenajarea nu iese din spectrul nuantelor neutre de crem si bej, inserand pe alocuri accente de verde crud si elemente vegetale de decor sub forma copacilor.

Baia integreaza nuantele de lemn si albul imaculat, pentru a face cat mai luminos spatiul acesteia. La fel ca in bucatarie, spatiile de depozitare sunt elementul central. 

Design: Audronė Ambrazienė

Articole noi

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...