fbpx

Spatiu de 35 mp excelent amenajat ca un apartament de 2 camere

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Locuiesti intr-un spatiu mic si cauti idei pentru a-l amenaja cat mai functional posibil? Iata acest model de amenajare care merita toata atentia ta. Hai sa-l vezi in detaliu si sa te inspiri pentru propria locuinta.

Deschide Galeria

Apartamentul despre care vorbim astazi are o suprafata de doar 35 metri patrati impartiti in 2 camere – living si dormitor. Da, acest apartament are si dormitor, si spatii de depozitare generoase si loc de luat masa, toate inteligent integrate de catre designerul Anna Serafin.

Pentru a reusi sa amenajezi un apartament mic precum acesta, mizeaza pe o abordare minimalista. Alege doar piesele strict necesare cu care sa conturezi functiunile respective. De exemplu, in cazul amenajarii noastre, s-a optat pentru o canapea confortabila si o masuta de cafea, renuntandu-se la ideea unui fotoliu care nu ar fi facut decat sa incarce inutil spatiul. Ia in calcul acest lucru cand pornesti amenajarea apartamentului tau.

Cromatica predominanta este una neutra, cu alb si nuante de lemn ce se imbina armonios intr-un spatiu mic. Accentele de negru imprima profunzime spatiului si confera o eleganta discreta.

In zona destinata bucatariei, amenajarea pastreaza un caracter unitar, cu o configuratie in linie dreapta si mobilier cu un design simplu. Frontul alb-lucios reflecta lumina pentru a amplifica spatiul ingust. Insertiile de negru pe care le intalnim la nivelul bucatariei, dar si a locului de luat masa distrag parca atentia de la dimensiunile spatiului, conturand mici zone de interes.

Pentru a asigura un plus de lumina necesar, au fost integrate sine cu spoturi care incep din zona bucatariei si continua inspre hol.

Principala zona de depozitare a locuintei se afla in hol, unde au fost amenajate dulapuri, o parte avand usile acoperite cu oglinzi pentru a crea iluzia de spatialitate, necesara intr-un loc mic precum acesta.

Dormitorul de 8 metri patrati urmeaza linia designului minimalist, tinand cont de dimensiunile reduse ale incaperii. Patul este asezat la fereastra, decorul fiind completat de o noptiera si o comoda cu sertare.

Si decorul baii pastreaza caracterul functional, ingloband noi spatii pentru depozitare, atat in partea superioara a baii cat si in cea inferioara, unde se afla si masina de spalat rufe. Jocul oglinzilor si iluminatul adecvat transforma baia si o fac sa para mai mare decat in realitate. Optiunea pentru o zona de dus in locul unei cazi este binevenita pentru ergonomia incaperii.

Reclama

Articole noi

Mocheta vs parchet laminat în dormitor: care alegere este mai buna?

Dormitorul este cea mai intimă cameră din casă. Dintre...

Amenajare moderna cu accente boeme pentru o casa de 188 mp

Povestea acestei amenajari a inceput din dorinta proprietarilor (o...

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...