Spatiu de 90 mp amenajat cu stil pentru un cuplu tanar

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Sa ai un camin al tau este visul multor tineri. Acesta a fost si cazul unui cuplu din Spania, care dupa ani de stat in chirie si cautari nenumarate, a reusit sa gaseasca apartamentul mult dorit. Din momentul in care l-au vazut au stiu ca va fi al lor.

Deschide Galeria

Au apelat la ajutorul designerului de interior, Ana Garcia, pentru a-i sfatui si consilia cu alegerile potrivite. Suprafata apartamentului de 90 metri patrati a reprezentat un mare avantaj pe care Ana l-a valorificat de minune. Cerintele lor au fost minime, dar importante, astfel incat noul spatiu sa reflecte din personalitatea lor. Au fost atrasi mereu de interioarele nordice, asa ca s-au gandit ca si viitoarea lor casa sa fie amenajata in spiritul acestui stil. Apoi, si-au dorit ca in noua casa sa se regaseasca lucrari artistice ale prietenilor si nu numai, precum si o parte din piesele pe care deja le aveau sa poata fi integrate in noul decor.

Cu toate aceste date, Ana a reusit sa contureze spatii luminoase si primitoare, dar mai ales originale. Spatiul zonei de zi este marcat de o biblioteca pe care cei doi si-au dorit-o foarte mult. Avem si o zona de conversatii, dar si zona de lectura, toate cu o mobilare sumara. Tot in aceeasi camera a fost integrat si spatiul pentru luat masa, scaunele Masters de la Kartell fiind piese de design excelent integrate in acest decor scandinav.

Vechiul si noul se potenteaza si creeaza interioare armonioase in acest apartament. Caracterul artistic si abordarea personala ies in evidenta chiar de la intrarea in locuinta. Aici, consola si bancuta, ambele usor patinate sunt completate de tablourile selectate impreuna cu designerul.

Cromatic, s-a mizat pe alb, crem si nuante diafane, dar si lemn natur perceput la nivelul pardoselii. Albul si lemnul fac casa buna impreuna in aceasta amenajare, fiind practic baza pe care au fost adaugate tuse de culoare.

In aceeasi tonalitate a fost gandit si dormitorul matrimonial. Lumina naturala patrunde din belsug, ca in toate casa de altfel, fiind lucrul care le-a placut mult celor doi tineri. Texturile moi si pufoase alaturi de culorile neutre contureaza un ambient relaxant, tihnit. Nu lipsesc nici spatiile de depozitare (vezi dulapul-dressing incastrat intr-o nisa).

Per ansamblu, amenajarea este una calda, optimista si colorata mai ales prin prisma povestii pe care o spune fiecare tablou si decoratiune, o mica parte din personalitatea tinerilor care isi vad astfel un vis implinit.

Reclama

Articole noi

3 moduri în care poti utiliza rasina epoxidica pentru amenajarea casei tale

De-a lungul timpului materialele de construcții au evoluat foarte...

Ce este, cum functioneaza si cum alegi o pompa submersibila?

De pompă ai în general nevoie atunci când vrei...

Kilowatt ora si kilowatt: principalele diferente

Diferențele dintre kilowați și kilowați oră Foarte des atunci când...

Sfaturi pentru mobilarea dormitoriului ideal: ce n-ar trebui să lipsească

Atunci când alegi mobilierul pentru dormitorul tău, trebuie să...

5 plante care s-au adaptat si la clima din Romania

Țara noastră este cunoscută pentru clima și pentru solul...