Spatiu de depozitare a hainelor pe hol. Mic, elegant si cochet

Cu totii avem nevoie de spatii de depozitare, fie ca este vorba despre bagaje, borcane, haine, pantofi si diverse alte lucruri din casa, dar cum alegem un spatiu de acest gen care sa fie eficient, mai ales daca locuim intr-un apartament mic?

Deschide Galeria

Un cuier pe hol, care sa fie si un dulap mic pentru garderoba, poate fi extrem de eficient, mai ales daca spatiile dintr-un apartament mic sunt din ce in ce mai ocupate. Foarte elegant, mic si cochet, acest dulap cu un cuier incorporat te va ajuta sa depozitezi o parte mare din hainele si pantofii tai, care nu isi mai aveau locul nicaieri in casa.

Simplu de realizat, apeland doar la lemn si la putin imaginatie, un asemenea cuier te va scuti de acele momente ingrozitoare cand trebuie sa cauti haine sau pantofi in mormanele aglomerate de prin colturile camerelor.

Faptul ca un cuier si o garderoba de acest gen sunt amplasate pe hol, ajuta mult prin prisma lipsei de dulapuri din camera, care oricum sunt prea aglomerate cu alte piese de mobilier.

In situatia in care si tu locuiesti intr-un apartament mic, cel mai indicat este sa iti alegi spatiile de depozitare in acele locuri care nu servesc niciun scop sau in acele zone care sunt foarte putin circulate.

Cuierele si garderobele amenajate din lemn, pe hol, vor oferi un aer elegant intregii tale locuinte, deoarece se vor plia pe exact acele spatii unde ai cea mai mare nevoie sa iti tii hainele si pantofii. Poti pleca linistit in oras sau la munca, fara a sta o ora inainte sa cauti tinuta perfecta in camera si odata ce te-ai imbracat, deja poti pleca din casa, avand in vedere ca holul este in drum spre usa apartamentului.

Te sfatuim sa alegi un spatiu cat mai amplu din hol pentru a construi o garderoba si un cuier, deoarece iti va servi atat tie, cat si oaspetilor care vin la tine acasa.

Sursa Foto: Onlinscrib.com 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole