fbpx

Spatiu de joaca amenajat sub scari pentru distractia copiilor

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Pentru ca weekendul e aproape aici, si pentru ca cei mici vor profita la maxim de acest timp pentru a se juca, iata propunerea noastra: un spatiu de joaca chiar sub scari.

Deschide Galeria

Daca in camera lor copiii nu mai gasesc loc pentru a se juca, e timpul sa venim cu idei noi pentru a le starni imaginatia si sa le sporim distractia. Spatiul de sub scari e perfect pentru a le construi un nou spatiu de joaca, adaptat nevoilor lor. Il puteti personaliza astfel incat sa fie cat mai atractiv pentru ei.

Poate avea forma unei casute din povesti prin care cei mici sa isi dezvolte personalitatea, sa petreaca timp intr-o lume a basmelor, insotiti de personaje din poveste. Este o modalitate grozava prin care cei mici se pot juca in interior, cand afara este prea frig, compensand astfel pentru ore petrecute inutil la televizor.

Proiectul este relativ usor de realizat, pentru ca spre deosebire de constructia unei intregi casute, aici aveti deja peretii din interior. Daca anterior, foloseati acest spatiu ca loc de depozitare, pentru a porni proiectul, trebuie sa debarasati zona si ulterior sa-i oferiti un aspect prietenos, plin de culori vesele, eventuale desene prin care cel mic sa se simta confortabil. Folositi stickere pe care sa le lipiti atat in interior cat si in exterior pentru a obtine efectul dorit.

Veti mai avea nevoie sa realizati unul sau doua geamuri si o usa in miniatura pentru ca decorul sa fie cat mai autentic. Vopsiti in culori placute, contrastante care sunt pe placul copiilor. Puteti adauga si pervaz cu flori pentru a oferi inspiratie catre frumos.

Noul spatiu de joaca pentru copii, sub scari va fi cu siguranta o surpriza pe care cei mici o vor indragi. Dragi parinti, va asteptam in galerie sa explorati variante din cele mai diverse pentru ca proiectul sa fie unul de succes. 

Reclama

Articole noi

Apartament de doua camere amenajat elegant in tonuri neutre

Cristina Micu, arhitect si autoare a proiectului, ne povesteste...

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...