Spatiu elegant conturat intr-un apartament de 3 camere

Pentru aceasta amenajare, designerul a mizat pe crearea unui decor contemporan, care sa puna in valoare spatiul generos al apartamentului. A abordat totul cu simplitate, dar in note elegante si rafinate, cu forme feminine, vizibile mai ales la nivelul corpurilor de iluminat sau finisajelor in tonuri deschise, usor stralucitoare.

Deschide Galeria

Apartamentul are o configuratie de trei camere, cu living si bucatarie, dormitor si birou. Pentru zona de zi, functiunile se intrepatrund, formand un tot unitar. Delimitarea se face discret, la nivel vizual, prin pardoseli diferite, parchet, respectiv gresie in zona holului si bucatariei.

Cromatic, predomina culori calde, neutre, cu crem si bej, dar si marouri care aduc un plus de profunzime in decor. Abordarea stilistica este una minimalista, cu accent pe forme si design. Mobilarea este foarte sumara, fiind alese doar piesele cu ajutorul carora se contureaza fiecare functiune in parte. Pentru living, canapeaua, masuta de cafea si televizorul cu un corp tip consola compun spatiul destinat conversatiilor. Tapetul care decoreaza peretele cu televizorul aduce un plus de textura si culoare amenajarii. Corpul de iluminat iese in evidenta prin forma sa pretioasa. De fapt, aceasta este o trasatura ce o vom regasi de-a lungul decorului din toata casa.

Delimitarea dintre living si bucatarie este asigurata de un perete-partitie, gol la mijloc. Ar putea fi o excelenta zona de bar, cu un plus de spatiu pentru a expune diferite decoratiuni si accesorii.

Bucataria este dispusa liniar, compact, cu toate electrocasnicele incorporate. Tot aici vom gasi si locul de luat masa, inclus in spatiul bucatariei. Cele trei corpuri de iluminat suspendate au rolul de a atrage atentia, punand in valoare acest colt al amenajarii. Mobilierul este simplu, cu un design fluent, contemporan. Atat bucataria, cat si  livingul primesc o cantitate mare de lumina naturala, amplificand spatiul.

Dormitorul preia linia designului abordat in living, texturile si paleta de culori creand un ambient cald, confortabil. Materialele pretioase, lucioase predomina si aici, iar lustra isi are rolul marcant. Decor creat in acelasi spirit feminin vom gasi si in cele doua bai amenajate ca adevarate sanctuare ale relaxarii. De invidiat!

Designer: Radishevskaya Tatyana 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole