fbpx

Spatiu functional amenajat in 23 mp

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

O noua zi, o noua amenajare din care sa ne inspiram. De data aceasta iti propunem o garsoniera de 23 metri patrati, un spatiu amenajat cat mai functional pentru a integra toate zonele necesare pentru un locuit confortabil.

Deschide Galeria

Daca esti in cautarea unor idei pentru a amenaja un spatiu asemanator, articolul de azi iti va fi de ajutor. Iata cateva detalii incluse in aceasta locuinta.

La nivelul unei singure camere au fost integrate toate functiunile, de la bucatarie pana la dormitor. Spatiul in sine a fost gandit astfel incat sa poata fi optim folosit, fara a parea incarcat sau aglomerat.

Desi intr-un spatiu asa mic nu te-ai astepta sa gasesti si o zona de dormit amenajata, iata ca aici a fost posibila. Dormitul pe canapea nu este foarte confortabil, de aceea oriunde spatiul permite, integrarea unui pat ar trebui sa fie o conditie de indeplinit.

Zona aferenta livingului este sumar redata printr-o sofa si cateva corpuri suspendate care ofera spatii de depozitare utile. De remarcat ca piesele alese sunt cu picioruse, cum ar fi cazul canapelei, iar consola pentru televizor este fixata in perete. Ridicand de la sol piesele de mobilier se creeaza iluzia de spatiu liber la nivelul pardoselii.

In garsoniere si in spatiile mici in general, se cauta solutii eficiente pentru fiecare metru patrat in parte. Desi in cazul acestei locuinte a fost amenajat si un loc de luat masa, el ar fi putut fi omis, iar insula amenajata in zona bucatariei sa poata fi folosita si pentru mese. Bineinteles, aceste detalii tin de preferintele beneficiarilor si pot fi adaptate in functie de nevoi.

Bucataria este mica, iar mobilierul compact integrat pentru a fi adaptat spatiul avut la dispozitie. Electrocasnicele sunt incorporate in mobilier, iar insula de bucatarie pe care o mentionam mai sus ofera un plus de depozitare pe latura ei interioara. Vizual, separa spatiul tehnic al bucatariei de restul camerei, oferind o delimitare fireasca.

Ajungem si la zona de dormit amenajata creativ intr-o nisa. Acest mini-dormitor este separat cu draperie de restul camerei si poate fi ascuns pe timpul zilei. Vopsind peretele cu gri, se creeaza o zona-accent, iar cablurile lungi si colorate ale becurilor care asigura iluminatul completeaza acest tipar cu influente industriale. Jucaus si creativ!  

Reclama

Articole noi

Mocheta vs parchet laminat în dormitor: care alegere este mai buna?

Dormitorul este cea mai intimă cameră din casă. Dintre...

Amenajare moderna cu accente boeme pentru o casa de 188 mp

Povestea acestei amenajari a inceput din dorinta proprietarilor (o...

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...