Spatiu mic amenajat cu mult stil la mansarda

Cele mai citite

Pluteste un aer de vacanta prin redactia noastra. Si cum eram in cautarea unei amenajari care sa ne inspire am gasit aceasta minunata mansarda amenajata de designerii de la Equipo Nimu din Madrid.

Deschide Galeria

Acest studio de 30 metri patrati e un camin in adevaratul sens al cuvantului. Accesorizat si personalizat cu piese atent alese, spatiul respira personalitate si stil. Ne place luminozitatea lui; s-a folosit mult alb care reuseste sa amplifice spatiul si sa-l faca sa para astfel mai mare.

Grinzile lasate aparente, iar lemnul neschimbat (doar tratat) imprima un efect vintage discret conturat in intreaga amenajare. Predomina multe tonuri neutre, cu alb, crem si lemn.

Micul apartament cuprinde toate functiunile de care ai nevoie ca sa locuiesti confortabil. Desi spatiul pare ingust, designerii au reusit sa reduca din acest efect prin a contura fiecare zona din casa. De la bucatarie, la spatiul pentru luat masa, living si mergand spre zona de dormit, functiunile se inlantuie armonios, distragandu-ti atentia de la configuratia initiala.

Zona destinata gatitului este mica cu depozitare concentrata doar in zona inferioara. Pentru spatiul destinat meselor, o parte de sezut este oferit de o bancuta ce se intinde pe toata lungimea peretelui oferind si spatiu pentru a expune diferitele decoratiuni ce personalizeaza placut spatiul. Ne plac in mod deosebit cosuletele de diferite marimi. Toate piesele sunt placut imbinate cromatic.

Spatiul preferat este cel destinat dormitorului. Tavanul inclinat, grinzile din lemn, bancuta lucrata manual si bineinteles patul se reunesc intr-un decor boem, minimal tratat, dar confortabil, cat sa visezi frumos.

Ai nevoie de putin ca sa fii fericit! Locul aceste ne dovedeste din plin acest lucru. 

Reclama

Articole noi

Te-ar putea interesa