Spatiile mici sunt pentru noi adevarate surse de inspiratie. Pentru a rezolva problema dimensiunilor reduse, designerii vin cu propuneri si variante din cele mai creative, astfel ca fiecare amenajare de apartament pe care ti-o propunem iti va oferi noi si noi idei pe care sa le poti pune in practica in propria locuinta.

Amenajarea acestui apartament vine sa ne confirme din plin toate cele de mai sus. Spatiul, configurat cu doua camere, asigura confort si functionalitate beneficiarilor.

Zona de zi cuprinde bucataria si livingul, iar pentru dormitor, designerul a mizat pe o abordare simpla cu usi glisante care functioneaza ca partitie intre cele doua functiuni. Usile sunt din sticla astfel ca intreaga camera pare mai spatioasa. Pentru un plus de intimitate, dormitorul a fost prevazut cu perdele in dreptul usilor.

Pentru restul amenajarii, s-a dorit o abordare simpla, minimala care sa permita apartamentului sa ramana cat mai aerisit. Astfel, a fost aleasa o paleta de culori deschise, cu alb si crem, cu cateva accente de culoare menite sa aduca un plus de dinamica spatiului. Iluminatul joaca si el un rol important, fiind introduse diferite corpuri de iluminat, precum si spoturi care ofera o lumina uniforma in intreaga incapere. Per ansamblu, spatiul este unul vesel si placut, cu un ambient care iti inspira relaxare si confort.

Bucataria in plan deschis asigura toate cele necesare pentru a gati si depozita. Este dispusa in forma de L, cu electrocasnice incorporate si o dispunere optima a zonelor de lucru. Mobilarea este simpla, cu front alb si manere frezate pentru a pastra cat mai luminoasa si unitara aceasta zona a locuintei. Blatul de lucru se prelungeste, formand o a treia latura a bucatariei, folosita ca loc de luat masa.

Dormitorul este gandit ca o zona de relaxare, cu paleta cromatica preluata din restul amenajarii. Se pastreaza acelasi tip de draperii din living pentru a sublinia ideea de continuitate intre cele functiuni. Pentru o optimizare a incaperii, noptierele au fost inlocuite cu o comoda de o parte si o masuta pentru machiaj de cealalta parte. Intr-o nisa a fost amenajat un dressing generos, ce poate fi ascuns tot cu ajutorul unor perdele. Imprimeul discret al tapetului completeaza placut ambientul dormitorului.

Designer

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!