Pentru proaspatul sau apartament, tanarul beneficiar si-a dorit o amenajare primitoare si confortabila, cu un design actual. A apelat la ajutorul unui designer pentru a-l ajuta sa contureze mai bine functiunile si spatiile de depozitare.

Modificarile asupra spatiului au fost minore: in camera principala a fost conturata o zona de dormit, iar in bucatarie a fost eliminata usa pentru a crea mai mult spatiu. Fiecare functiune in parte a fost tratata minimal, pentru ca intreaga amenajare sa fie aerisita si mai usor de exploatat.

Cromatic, predomina nuante neutre, inspirate de natura. S-a dorit ca spatiul sa fie luminos, cu mici tuse de culoare. Principala zona de depozitare a fost amenajata in hol, eliberand astfel camera. Textura de caramida aduce un plus de stil amenajarii.

Zona de dormit a fost conturata in zona ferestrei, separata printr-o partitie din scanduri de lemn care nu obtureaza lumina naturala. Odata trase draperiile groase, spatiul devine intim si placut precum un dormitor.

In restul camerei amenajata ca un living, predomina piese de baza, o canapea, masuta de cafea si corpuri modulare care compun o biblioteca. Iluminatul artificial joaca un rol important, oferind scenarii variate in fiecare zona in parte.

Bucataria este simpla, actual amenajata. Dulapuri cu manere frezate, combinatie de fronturi cu alb si furnir de lemn natur, electrocasnice incorporate pentru optimizarea spatiului, iata, pe scurt, descrierea zonei de gatit. Locul de luat masa este pus in evidenta cu ajutorul corpului de iluminat supradimensionat.

Si in baie predomina nuante de lemn prin placarea de pe peretele cu lavoarul. Restul spatiului este amenajat in tonuri deschise, cu placi ceramice care imita marmura. Zona de dus este separata printr-un perete de restul baii, oferind un plus de intimitate pentru zona de toaleta.

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comenteaz─â sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!