Spatiu modern amenajat intr-un apartament de 4 camere pentru o familie cu 2 copii

Beneficiarii amenajarii pe care o vom prezenta astazi sunt o familie tanara cu doi copii, care au decis sa solicite ajutorul unei firme de arhitectura. 

Deschide Galeria

Acestia erau familiarizati cu stilul si abordarea designerilor si stiau exact ce isi doresc sa obtina in urma colaborarii. Apartamentul are 4 camere, o suprafata de 100 mp si se afla intr-o cladire nou construita din Moscova.

Cei doi soti, pasionati de calatorie si foarte sociabili, si-au dorit un apartament modern si luminos, in care sa existe suficient loc pentru primirea oaspetilor dar, in acelasi timp fiecare membru al familiei sa aiba parte de intimitate.

Pentru ca schema de culori sa nu para prea monotona (tonuri neutre, nuante de alb), designerii au folosit ca si culoare accent albastrul, care este si culoarea preferata a proprietarilor, dar si texturi si forme ce se regasesc in draperii, pereti si tablouri.

„Ne-am jucat cu texturi, adaugand oglinzi si suprafete lucioase care creeaza multiple reflexii. Fatadele mobilierului de bucatarie au o suprafata lacuita, iar insertiile de alama in usile dulapului si pe panourile decorative subliniaza jocul geometric”.

Pentru fiecare copil au fost amenajate camere separate care, desi nu au o suprafata foarte mare, datorita aranjamentului mobilei si a paletei de culori folosita par mai spatioase.

Toate piesele de mobilier folosite in amenajare, mesele, dulapurile de bucatarie, dresingurile dar si paturile, au fost facute manual dupa schitele si cotelele designerului.

Noua ne-a placut aceasta amenajare si te invitam sa urmaresti imaginile din galeria foto pentru un plus de inspiratie.

Arhitecti: TS Design

Foto: Eugene Kulibaba

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole