Spatiu modern amenajat intr-un apartament din Ploiesti

Intr-un apartament de 80 metri patrati, Bogdan si Alexandru au reusit sa contureze un interior cald si armonios pentru un cuplu tanar. Cei doi beneficiari si-au dorit un spatiu de relaxare modern, care sa integreze toate functiunile necesare stilului lor de viata.

Deschide Galeria

Astfel, arhitectii au mizat pe texturi si culori pentru a contura interioare moderne, cochete atat pentru living cat si pentru dormitor. In living, spatiul este tratat minimalist, accentele de galben vibrant si albastru intens aduc energia necesara spatiului de zi. Ne-a atras atentia deschiderea camerei inspre balcon prin intermediul unei biblioteci suspendate in parapet. Corpul nou creat lasa lumina sa patrunda in incapere, oferind in acelasi timp o zona de expunere a cartilor sau micilor decoratiuni. Pe langa zona de media (corpurile de mobilier cu televizor integrat), canapeaua confortabila vine sa completeze decorul conturat.

Pentru a eficientiza spatiul, zona de la intrare a fost deschisa catre bucatarie. Aici s-au pozitionat un pantofar, un cuier, frigiderul si un mic loc de depozitare. Mergand inspre bucatarie descoperim un spatiu cu personalitate conturat dupa dorintele celor doi beneficiari. Pe langa zona de gatit si spatiul de luat masa, s-a dorit integrarea a unui dulap suspendat ce functioneaza pe post de bar. Forma atipica a corpurilor de mobilier precum si placile ceramice cu model patchwork dinamizeaza decorul si ii ofera personalitate.

Dormitorul surprinde prin eleganta si caracterul usor glamour. Tapetul din spatele patului precum si scenariul corpurilor de iluminat contureaza un spatiu relaxant si confortabil. Acelasi tip de pardoseala din parchet laminat de la Tarkett, o intalnim si in dormitor, oferind un caracter unitar diferitelor functiuni ale casei. Balconul este folosit ca spatiu de machiaj. In baie, s-a mers pe finisaje cu tonuri neutre pentru un ambient confortabil si placut.

Daca ti-a placut aceasta amenajare, poti gasi mai multe astfel de proiecte in albumul celor de la Delta Studio – Lifestyle Interior Design.

Amenajarea realizata de arhitectii studioului Live Concept.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole