Transformarea unui apartament de 41 mp intr-unul de 2 camere

In amenajarea pe care am ales sa o prezentam in articolul de astazi, designerii au mizat pe modificari ce au dus la transformarea unui studio intr-un apartament functional de 2 camere.


Deschide Galeria

Dupa recompartimentarea spatiului, holul, bucataria si zona de zi formeaza o singura camera. Dormitorul nou aparut in planurile apartamentului are 10 mp si beneficiaza chiar si de o fereastra.

Bucataria este plasata langa geam si se bucura din plin de lumina naturala. Aceasta a fost gandita ca o zona compacta, unitara, cu mobilierul dispus in forma literei U. Electrocasnicele au fost incastrate, inclusiv frigiderul. Datorita combinatiei dintre galben si alb, aceasta are un aer proaspat si nu pare incarcata.

In living regasim o mobilare sumara, cu o canapea si un corp de perete ce a fost facut pe comanda dupa schitele designerului. Aceasta include o vitrina, cateva spatii de depozitare inchise si un loc special amenajat pentru TV.

Spatiul din dormitor este foarte restrans insa s-a reusit o optimizare excelenta, putand fi integrate un pat central, 2 noptiere de o parte si de alta si dulapurile pentru haine. Cele din urma ocupa intregul perete aflat in fata patului si au fost facute tot pe comanda, ca si mobila din living.

Balconul a fost gandit sa aiba 2 functiuni principale: cea de loc pentru relaxare si cea de home-office. Cromatic pastreaza aceeasi linie regasita in restul amenajarii. 

Baia, care la randul ei nu beneficiaza de un spatiu impresionant – doar 3.4 mp, reuseste sa ne impresioneze prin organizarea eficienta. S-a reusit integrarea atat a unei cazi cat si a masinii de spalat rufe.

Credem cu tarie ca te va inspira aceasta amenajare! Vezi intregul apartament in imaginile din galeria foto.

Designer: Tatiana Fursova

Foto: NIKITA TELETSKY

Articole noi

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...