fbpx

Spatiu scandinav cu accente feminine pentru un apartament de 2 camere si 38 mp

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Ce se intampla atunci cand pui laolalta elemente moderne, accente pastelate si mobilier functional? Obtii un spatiu cu o suprafata de 38 de metri patrati corect amenajat din punct de vedere estetic si practic. Iar daca la toate acestea adaugi un plus de simplitate si naturalete, intregul apartament devine complet adaptat tendintelor actuale. 
Aceasta amenajare isi propune ca, in ceea ce priveste structura compozitionala, sa adauge un plus de feminitate si eleganta, atat prin omogenizarea componentelor, cat si prin pozitionarea acestora.

Deschide Galeria

Bucataria si livingul se completeaza intr-un spatiu deschis pe jumatate. Lucrul acesta este posibil prin pastrarea uneia dintre jumatatile peretelui despartitor, careia i se va atribui rol estetic si practic. Acesta este exploatat cu precadere in zona spatiului de relaxare unde, pozitioneaza in partea opusa coltarului extensibil o plasma incastrata si un semineu electric care, la randul lor, se completeaza paradoxal cu design-ul masutei de cafea desprins din natura inconjuratoare, tablourile, corpurile de iluminat si accesoriile

Coloristica living-ului si a bucatariei ne duce cu gandul catre o amenajare scandinava, predominand culori precum turcoazul, griul si lemnul natural. Tot lemnul natural face trecerea catre spatiul de pregatire si servire a mesei prin pozitionarea intre cele doua camere a unei mese pliante. Mobilierul este simplist, pe colt,  cu accente usor vintage, iar in cazul parchetului, blatului si faiantei care face legatura intre blat si corpurile suprapuse, se opteaza pentru o culoare deschisa si naturala, adaugandu-se astfel un plus de caldura si luminozitate spatiului.

Pentru ca vorbim de o amenajare feminina, un alt spatiu care este exploatat functional, este cel care face trecerea catre dormitor. Acolo regasim un loc transformat intr-un dressing perfect organizat, cu un numar crescut de spatii de depozitare, fiecare avand un scop bine determinat.

Camera care devine subiect principal al povestii pe care aceasta amenajare doreste sa o transmita, este dormitorul. Aici rozul pastelat este cel care isi pune amprenta asupra esteticii atat mural, cat si prin prisma componentelor textile ce se regasesc in accesorizarea patului dublu pozitionat central.

Pentru ca vorbim de o suprafata redusa de doar 38 de metri patrati, fiecare colt al locuintei necesita o atentie sporita. Pornind de la aceasta idee, holul respecta si el conceptul de functionalitate si adaposteste o biblioteca de dimensiuni reduse, o mini canapea si o oglinda de mari dimensiuni asezata mural.

Designer Arttundra

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...