Spatiu vibrant si functional in doar 25 mp

Putine sunt optiunile de amenajare cand vorbim de un spatiu de 25 metri patrati. Insa, asta nu te impiedica sa fii creativ si sa iti decorezi locuinta intr-un mod cat mai confortabil si functional posibil. Iata o astfel de propunere de amenajare care iti va placea cu siguranta.

Deschide Galeria

Galben! Ce iti inspira acest cuvant? Razele soarelui, fericire, caldura, energie. Aceasta este si starea pe care o resimti privind aceasta amenajare. Designerul nu s-a ferit de culori vii, care sa anime spatiul, sa-l puna in valoare. Astfel, cromatica iti distrage atentia de la marimea spatiului, accentul fiind pe starea de bine pe care ti-o inspira.

Functionalitatile sunt discret conturate la nivelul amenajarii. O zona de conversatie cu canapea extensibila pentru a se transforma in loc de dormit pe timpul noptii. Mobilier de influenta retro, piese minimale care sa nu incarce excesiv spatiul acestui apartament. Un mic loc pentru luat masa conturat in apropierea micii bucatarii, scaunele galbene sunt un deliciu. Draperiile galbene nu puteau sa vina mai bine la ferestrele prin care avem o buna lumina naturala.

Galbenul si bejul sunt nuantele predominante din zona bucatariei, un spatiu deschis care comunica direct cu restul camerei. Accentele de albastru completeaza armonios pe cele predominante de galben, dar fara a obosi ochiul.

Regasim un stil scandinav centrat pe functionalitate, cu elemente specifice; eficient, practic, luminos, tipare geometrice inserate in designul interiorului. Interesante sunt oglinzile de pe peretele galben care face trecerea spre baie. De altfel, toate detaliile decorative, de la tablouri pana la etajerele din spatiul de la intrare in camera si pana la pernutele decorative insufletesc spatiul, facandu-l primitor, confortabil pentru un tanar activ.

Pe tine cum te-a inspirat acest spatiu? Ai folosi mai putin galben? Ce ai schimba in amenajare?

Sursa: design-remont

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole