fbpx

Spatiul de deasupra frigiderului – cum il folosim?

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Spatiul de deasupra frigiderului este deseori trecut cu vederea si de cele mai multe ori nefolosit. Recunosc ca nu este unul din cele mai accesibile locuri, insa in apartamentele mici si nu numai, orice colt liber isi poate gasi un rost in ansamblul amenajarii.

Deschide Galeria

In multe cazuri, frigiderul este amplasat in bucatarie, astfel ca un extra spatiu pentru depozitare nu strica nimanui, in special daca locuiesti in chirie. Cateva etajere adaugate deasupra frigiderului si ai rezolvat problema stocarii cartilor de bucate, a revistelor de gatit; poti folosi aceasta zona si pentru a expune cateva elemente de bar, sticle cu bauturi si pahare speciale.

Daca spatiul iti permite, poti crea o nisa, deasupra frigiderului sau o sectiune inzidita care sa functioneze ca refugiu pentru un televizor. Gatesti si urmaresti stirile in acelasi timp. La fel de bine poate fi locul ideal pentru a fixa cuptorul cu microunde. O solutie practica pentru o bucatarie mica in care stocarea pe verticala este binevenita.

Esti pasionat de vinuri? Cum ar fi sa instalezi deasupra frigiderului rafturi-suport pentru sticlele de vin? Castigi si loc, adaugi un punct de interes pentru bucataria ta si te bucuri oricand de vinurile preferate pentru ca acum le vei avea la indemana.

Spatiul de deasupra frigiderului poate fi locul potrivit pentru a aseza una sau mai multe plante, in functie de dimensiunile ghivecelor. Sau un tablou, de ce nu? Bineinteles daca inaltimea frigiderului iti permite acest lucru. Un decor personalizat pentru bucatarie nu strica niciodata.

O idee excelenta si practica in acelasi timp, este un dulap in care sa incorporezi frigiderul si deasupra lui sa mai raman loc pentru a aseza rafturi pentru depozitarea diferitelor accesorii de bucatarie, seturi de cesti, farfurii sau recipiente cu forme interesante pentru diverse condimente.

Pastreaza o gandire pragmatica pentru a te descurca cu succes in spatiul locuintei tale; inspira-te din galeria foto pentru a reusi sa-ti pui in practica ideile.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...