Spatiul de deasupra frigiderului – cum il folosim?

Spatiul de deasupra frigiderului este deseori trecut cu vederea si de cele mai multe ori nefolosit. Recunosc ca nu este unul din cele mai accesibile locuri, insa in apartamentele mici si nu numai, orice colt liber isi poate gasi un rost in ansamblul amenajarii.


Deschide Galeria

In multe cazuri, frigiderul este amplasat in bucatarie, astfel ca un extra spatiu pentru depozitare nu strica nimanui, in special daca locuiesti in chirie. Cateva etajere adaugate deasupra frigiderului si ai rezolvat problema stocarii cartilor de bucate, a revistelor de gatit; poti folosi aceasta zona si pentru a expune cateva elemente de bar, sticle cu bauturi si pahare speciale.

Daca spatiul iti permite, poti crea o nisa, deasupra frigiderului sau o sectiune inzidita care sa functioneze ca refugiu pentru un televizor. Gatesti si urmaresti stirile in acelasi timp. La fel de bine poate fi locul ideal pentru a fixa cuptorul cu microunde. O solutie practica pentru o bucatarie mica in care stocarea pe verticala este binevenita.

Esti pasionat de vinuri? Cum ar fi sa instalezi deasupra frigiderului rafturi-suport pentru sticlele de vin? Castigi si loc, adaugi un punct de interes pentru bucataria ta si te bucuri oricand de vinurile preferate pentru ca acum le vei avea la indemana.

Spatiul de deasupra frigiderului poate fi locul potrivit pentru a aseza una sau mai multe plante, in functie de dimensiunile ghivecelor. Sau un tablou, de ce nu? Bineinteles daca inaltimea frigiderului iti permite acest lucru. Un decor personalizat pentru bucatarie nu strica niciodata.

O idee excelenta si practica in acelasi timp, este un dulap in care sa incorporezi frigiderul si deasupra lui sa mai raman loc pentru a aseza rafturi pentru depozitarea diferitelor accesorii de bucatarie, seturi de cesti, farfurii sau recipiente cu forme interesante pentru diverse condimente.

Pastreaza o gandire pragmatica pentru a te descurca cu succes in spatiul locuintei tale; inspira-te din galeria foto pentru a reusi sa-ti pui in practica ideile.

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...