Spatiul desprins din povesti al unei camere de fetite

Ne place foarte mult sa impartasim cu voi proiecte frumoase, realizate cu pasiune de profesionisti. De aceea, atunci cand echipa de la Pure-Mess Design condusa de arhitectul Sergiu Califar ne-au vorbit despre aceasta amenajare, n-am ezitat nicio clipa sa o publicam in paginile site-lui. Suntem convinsi ca o sa va placa si voua.


Deschide Galeria

Vorbim despre un concept de camera care s-a dorit a fi un spatiu de lectura, zona de studiu, zona de joaca pentru copii, dar si o camera de oaspeti atunci cand este cazul.

Totul a pornit de la energia celor doua minunate fetite ale familiei; ele au fost sursa constanta de inspiratie pentru a crea un spatiu jucaus si vesel desprins parca din cartile de povesti.

Mobilierul, preponderent alb, a fost realizat pe comanda de catre Mavinni Mobili. Interesante sunt si detaliile ce au fost inserate in structura, oferind o eleganta discreta spatiului. Folosind albul, s-au pus in evidenta culorile, texturile si nuantele preferate ale fetitelor.

Piesa de rezistenta a acestei camere este, fara doar si poate tapetul de pe perete realizat de Thecraftlab by Irina Neacsu. Pentru ca vorbim de o camera pentru fetite, tapetul ilustreaza o ipostaza de poveste. Am putea spune ca peretele-accent da tonul intregii amenajari: impreuna cu canapeaua modulara (tot de la Mavinni Mobili), pernele decorative si covorul cu imprimeu floral se armonizeaza cromatic pentru a contura un ambient cald, vesel, jucaus, care iti stimuleaza imaginatia si creativitatea, reusind deopotriva sa te faca sa visezi cu ochii deschisi.

Fiind modulara, canapeaua ofera posibilitatea reconfigurarii spatiului de lectura dupa bunul plac al cititorului/cititorilor. Aceasta flexibilitate este un atu pentru orice camera pentru ca permite o reorganizare ulterioara a amenajarii interioare. Scaunele transparente tip Ghost sunt de la Domicilio, iar storurile romane si covorul sunt configurate de catre Decora Design.

Acest taram de poveste, conturat cu migala si pasiune nu poate decat sa ne inspire si sa ne faca sa privim usor nostalgic la anii de inocenta ai copilariei. Multumim, Sergiu Califar, pentru aceasta amenajare minunata!

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...