In acest apartament de 3 camere, designerul a a mizat pe deschiderea bucatariei inspre living si crearea a unei zone unitare, mai spatioasa si adecvata dorintelor familiei.

Astfel, peretele dintre cele doua camere a fost eliminat, iar cele functiuni unite. Acum, livingul, bucataria si locul de luat masa se imbina armonios, creand o camera in care familia petrece timp impreuna, aceasta fiind una din dorintele exprimate de beneficiari. Spatiul este mult mai luminos, iar finisajele alese, predominant in tonuri neutre reusesc sa imprime o senzatie sporita de spatialitate.

Detaliile rafinate imprima o eleganta discreta amenajarii. Abordarea minimala a mobilarii asigura confortul necesar, fara agresarea spatiului. Trecerea intre functiuni se face discret la nivelul pardoselii: partea destinata livingului cu parchet, iar cealalta a diningului si a bucatarie placata cu gresie.

Pentru bucatarie, designerul a ales o mobilare compacta, cu o configuratie in linie dreapta si electrocasnice incorporate pentru a spori senzatia de unitate a amenajarii. Braul placat cu faianta alba se imbina armonios cu lemnul natur al frontului dulapurilor. Corpurile de iluminat Foscarini sunt adevarate obiecte decorative ce pun in valoare spatiul.

Dormitorul matrimonial merge pe aceeasi linie dezvoltata in zona de zi. Aici, incaperea a fost optimizata pentru a integra patul, dar si un corp care incastreaza televizorul si asigura cateva spatii pentru depozitare. Amenajarea ne inspira bun-gust si rafinament prin accesoriile atent alese.

 

Alege din peste 50.000 de produse de mobilier si decoratiuni!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!