Stickerele decorative pentru pereti care spun povesti

Stickerele decorative sunt printre cele mai simple accesorii care transforma radical camera copiilor din spatii banale in locuri ideale pentru joaca si socializare. Stickerele dau viata fie unui colt al camerei care poate deveni o padure sau fatada unui castel, sau chiar poate modifica considerabil intreaga camera ajutandu-va sa inveseliti si sa dati culoare peretilor.

Deschide Galeria

Cele mai populare modele de stickerele sunt fabricate din vinil, acestea se aplica cu usurinta pe perete si pot fi reasezate ori de cate ori doriti sa schimbati peisajul, fara a lasa urme pe perete. De asemenea, daca sunt murdarite stickerele se pot curata cu usurinta folosind un material textil moale si umed.

Stikerele decorative pot fi incluse nu numai in amenajarile destinate celor mici. Exista numeroase modele care pot satisface gusturile tuturor, iar aceste accesorii  reprezinta cea mai la indemana, amuzanta, practica, comoda si accesibila solutie pentru a da un alt aspect unui perete alb fara a fi nevoie sa-l varuiesti.

Stickerele sunt intr-0 categorie asemanatoare cu tapetul, cu diferenta ca acestea sunt mai simplu de aplicat. Stickerele decorative pot fi niste expresii ale personalitatii individuale a celui care locuieste in camera in care sunt lipite, ele putand crea diferite efecte care pot schimba starea de spirit a privitorului.

Modelul unic sau in serie a stickerelor decorative permite apliarea lor nu doar pe pereti, ci si pe piesele de mobila, tavan sau chiar podea. Aceste stickerul pot acoperi mici imperfectiuni ale peretelui camerei, in acest caz indeplinind, pe langa rolul de design si unul functional.

Daca vreti sa schimbati putin atmosfera din camera copilului sau din oricare alta camera folositi stickere decorative. In magazinele online se gasesc o variante de modele, forme, nuante si dimensiuni care va vor ajuta sa gasiti stickerul care se potriveste cel mai bine gusturilor dumneavoastra.

Via pinterest.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole