Stil american in amenajarea unui apartament de 2 camere si 47 mp

Perfect incadrat in cerintele unei amenajari cu iz american, acest apartament de 47 de metri patrati se transforma intr-un loc confortabil si relaxant unde simplitatea si eleganta sunt punctele forte.

Deschide Galeria

Introducerea in povestea americana a acestei amenajari se face inca de la pasirea in interior, unde atentia cade pe introducerea in peisaj a unei canapele inflorate in lateralele careia regasim o oglinda supradimensionata si un curier de perete.

Living-ul se compune dintr-o canapea pozitionata central, un dressing in linii retro, o masa de cafea din sticla si un semineu improvizat, punct de interes al design-ului tipic american. Nuantele predominante sunt pastelurile, griul si auriul, iar pattern-ul draperiei si design-ul corpurilor de iluminat ajuta la accentuarea stilului vintage. Parchetul masiv si picturile murale sunt cele care incalzesc atmosfera, adaugand un plus de naturalete.

O bucatarie pe lung, spatioasa si plina de lumina, adauga in componenta sa un mobilier simplu si imaculat care suprapune doua stiluri opuse: vintage, prin design, si modern, prin adaugarea benzilor de led sub corpurile superioare. E randul ca aici stilul american sa se faca remarcat prin adaugarea florilor ca si pattern textil pentru fata de masa, pastrandu-se in acelasi timp si accesoriile regasite in living.

Dormitorul matrimonial contureaza ideea de intimitate si romantism prin pozitionarea centrala a unui pat de dimensiuni impresionante accesorizat in nuantele pastelate cu care deja ne-am obisnuit. Textura florala se gaseste in componenta corpurilor de iluminat si elementelor textile, iar accentele de roz ofera delicatete intregii incaperi, fara a incarca vizual spatiul pus la dispozitie. 

Tapetarea geometrica a baii cu detalii de linii si puncte nu doar ca scoate din anonimat intreaga incapere ci ofera confirmarea ca vorbim despre o amenajare inspirata din locuintele americane. Perfect luminata  si marita de folosirea in exces a albului imaculat, aceasta camera devine un loc calitativ, gandit practic si functional. 

Atunci cand vorbim despre designul interior, stilul american ofera o impresionanta paleta de inspiratie. Din punct de vedere traditional, descrierea acestuia se poate face plecand de la doua elemente principale si de interes: un mobilier cu aspect clasic la care se adauga o combinatie proaspata de culori.

Daca esti o persoana activa si sociabila, iti place sa colectionezi obiecte decorative, iar locul perfect pentru tine este acela care iti ofera destul spatiu pentru relaxare, alegerea unei amenajari cu iz american va fi siguranta oportunitatea de a te exprima liber si de a iti exterioriza propriul stil.

Designer: Zoya Design

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole