fbpx

Stil clasic feminin intr-un apartament de 3 camere

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Beneficiarul proiectului de trei camere din Volga Riviera este o mama tanara, moderna, care si-a dorit amenajarea unui apartament pentru ea si fiica sa, care sa le reprezinte si sa le creeze sentimentul de “acasa”. 

Deschide Galeria

Cu ajutorul arhitectului Aigul Saparova, stilul lor de viata si preferintele personale si-au regasit in mod natural continuitatea in amenajarea apartamentului definit prin interiorul clasic si accentele delicate de modernism si feminitate. Rezultatul este un apartament luminos si confortabil.

Concept complex, solutii ingenioase

La baza conceptului sta dorinta de a aloca in cadrul apartamentului de mici dimensiuni spatiu personal pentru fiecare membru al familiei, concomitent cu pastrarea armoniei generale a conceptului. Toate zonele au fost tratate intr-un stil unitar, folosind aceeasi gama cromatica; finisajele in tonuri deschise de culoare asigura continuitatea spatiilor si un fundal optim pentru implementarea conceptului general.

Zonele de accent dispuse in intreg spatiul subliniaza armonios unicitatea proiectului. Nici baia nu a fost lasata la o parte, obiectele sanitare si toate accesoriile fiind in concordanta cu stilul clasic general al amenajarii.

Dimensiunile mici ale spatiilor au impus crearea unor sisteme de depozitare eficiente, profitand de fiecare centimetru patrat: regasim dulapuri incastrare in dormitoare, cu inaltimea maxima, pana in plafon, care combina sertarele cu zone de rafturi si umerase; mobilier incastrat in hol, cu oglinzi care amplifica spatiul; mic mobilier in intreg apartamentul cu rol decorativ si depozitare inclusa.

Finisaje si gama cromatica

In acord cu stilul adoptat si spatiul mic al locuintei, au fost propuse tonuri de culori calde , nuantele pastelate evocand un univers feminin: tonuri de cream, roz pudra si griuri colorate. Finisajele peretilor, modele de tapet in nuante pastelate si vopsea lavabila in diverse tonuri de cream si roz pudra, confera personalitate fiecarei camere. In dormitoare putem observa accente de auriu la mobilier si nuante inchise, contrastante, folosite la materialul draperiilor.

Regasim in fiecare zona a locuintei un contrast armonios intre materiale calduroase si moi la atingere (catifea, tapet textil, accesorii din materiale textile ) si materiale reci , sobre – metal auriu, marmura.

Plafonul general, alb,  urmeaza o linie stilisica moderna, cu decoratiuni clasice  (profilatura corniselor decorative ce delimiteaza perimetrul tavanelor, corpuri de iluminat cu influente clasice ).

Zona de zi

S-a optat pentru o zona de zi deschisa, bucataria, locul de luat masa si livingul formeaza un open space in care spatiile  comunica elegant si eficient. Mobilierul bucatariei a fost proiectat cu fronturi de usi cu profile clasice, alb-ivoire, puse in valoare de marmura pardoselii si a blatului de bucatarie.

Diningul este format dintr-o masa dreptunghiulara alba cu scaune tapitate cu catifea cream, model chesterfield. Cele trei corpuri de iluminat aurii, suspendate deasupra mesei intregesc eleganta spatiului. Coltul alocat livingului, in care a fost amplasata o canapea-coltar din catifea gri cu perne decorative asortate, pare mult mai generos datorita tapetului  care se continua pe peretele holului.

Designer: Saparova Design Interior

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...