Influente clasice in amenajarea unui apartament de 3 camere si 67 mp

Ne oprim astazi intr-un apartament de 3 camere si 67 mp ce urmeaza sa fie locuit de o familie tanara cu un copil. 


Deschide Galeria

Misiunea designerilor, deloc usoara, a fost aceea de a obtine zone accesibile, usor de folosit si intretinut, cu spatii de depozitare potrivite pentru fiecare membru in parte. In plus, acestia trebuiau sa tina cont si de stilurile preferate ale proprietarilor: clasic si modern. 

O buna parte din suprafata apartamentului este ocupata de zona de zi, zona ce include atat livingul cat si bucataria. Putem spune ca este principalul punct de atractie al acestei amenajari.

Pentru bucatarie s-a optat pentru un mobilier din lemn masiv facut pe comanda, in care au fost integrate toate electrocasnicele, inclusiv figiderul. Zona de dining a fost delimitata vizual la nivelul pardoselii, si este alcatuita dintr-o masa, tot din lemn masiv, la care se pot pune maxim 6 scaune.

In living, designerii de la Zdesign, au ales o canapea extensibila pe care au asortat-o atat cu draperiile si tabloul abstract de deasupra, cat si cu tapiteria scaunelor din zona de dining.

In dormitorul principal regasim un pat dublu modern ce are pe ambele parti 2 noptiere in stil clasic. Un dressing spatios si o zona de make-up au fost de asemenea integrate in acest spatiu nu foarte generos. 

Camera copilului a fost gandita in acelasi spirit functional, cu zone de depozitare (un dulap spatios la intrarea in camera), spatiu pentru dormit si un birou din lemn masiv, amenajat la fereastra.

Chiar daca din punct de vedere cromatic amenajarea se bazeaza doar pe nuante de albastru, datorita unui iluminat adecvat si a micilor detalii decorative, designerii au reusit sa obtina un decor luminos si unitar in care monotonia nu isi are locul.

Va invitam sa urmariti galeria foto si sa va lasati inspirati!

Designer: Zdesign

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...