fbpx

Stil si eleganta in amenajarea unui apartament de 70 mp

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Amenajarea de astazi ne introduce intr-un decor elegant, cu un aer usor romantic gratie detaliilor impecabile ce compun rand pe rand functiunile spatiului. Ne referim la un apartament de 70 metri patrati, cu living, dormitor si camera pentru oaspeti.

Deschide Galeria

Recunoastem ca ceea ce ne-a atras in primul rand a fost bucataria. Albastrul-turcoaz este pur si simplu minunat in combinatie cu placile albe tip Metro si esenta de lemn folosita pentru parchet. In plus, lumina naturala care inunda incaperea, amplifica spatiul si pune in valoare trasaturile frumoase ale bucatariei. Blatul amenajat in fata ferestrei face ca fiecare masa sa fie una speciala. Excelenta idee de pus in practica atunci cand ai de amenajat o bucatarie mica sau cand panorama este una deosebita.

Trecerea inspre living se face printr-un dining amenajat discret. Scaunele tip Ghost (din plexiglass transparent) sunt o alaturare cel putin interesanta, in contextul decorului. Resimtim o usoara inspiratie clasica in elementele care compun livingul, dar toate intr-o interpretare contemporana. Eclectismul acestui dining este de admirat. Simetria defineste asezarea pieselor de mobilier.

Pe langa influentele mentionate anterior, nu putem sa nu remarcam si motivul marin prin nuantele de albastru dezvoltate in diferite proportii la nivelul camerelor si al accesoriilor care acompaniaza piesele principale in decor.

Incaperea din stanga livingului, ceea ce ar fi putut fi un spatiu pentru birou, a fost amenajat ca o camera de oaspeti. Canapeaua intr-un bleu-ciel este punctul de atractie al incaperii, iar decoratiunile sugereaza din nou motivul marinaresc.

Dormitorul matrimonial surprinde prin extravaganta sa. Candelabrul, semineul sau noptierele reusesc cumva sa ne transpuna intr-o amenajare desprinsa dintr-un alt secol. La intrarea in camera, de o parte si cealalta a usii, au fost incastrate 2 dulapuri pentru haine, iar oglinzile usilor creeaza un efect de profunzime si de largire a spatiului. Designul mobilierului si decoratiunile ne inspira un aer romantic, nostalgic, iar modelul discret al tapetului armonizeaza elementele ce compun aceasta amenajare a dormitorului.

Sursa

Reclama

Articole noi

Amenajare scenografica in nuante de crem si auriu

Povestea amenajarii acestui apartament de 110 metri patrati din...

Cunoști cele cinci avantaje ale colțarelor?

Astăzi îți vom spune de ce colțarele sunt piesa...

10 Moduri de a curata bucataria fara sa folosesti substante chimice agresive

Cel mai iubit loc din casa pentru majoritatea oamenilor...

Care sunt accesoriile de care ai nevoie în baie

Amenajarea băii din casa nou construită sau mobilarea uneia...

Apartament de trei camere din Bucuresti amenajat in stil scandinav

Mult alb, lemn masiv si placari de lemn deschis...