Renovarea unui apartament in stil scandinav

Acest minunat apartament este situat intr-una din cele mai bune zona ale orasului Linnegatan, Suedia. Are o dimensiune de aproximativ 45 de metri patrati, se afla pe o straduta linistita, si este plasat intr-o cladire frumoasa construita in anul 1899.

Deschide Galeria

Locuinta recent renovata are si un aspect curat, elegant, cu bucatarie mare, baie si un salon de aproximativ 25 de metri patrati.

Ideea din spatele designului din bucatarie a fost de a crea o atmosfera sociala cu materiale atemporale, clasic. Firida larga a ferestrei ofera posibilitatea de a cultiva propria gradina de condimente.

Citeste si Decorarea unei case din Amsterdam: 70% stil scandinav, 30% stil industrial

Podeaua este decorata intr-un model clasic, in carouri, iar peretii sunt de culoare alba, cu exceptia unei portiuni vopsita cu vopsea de tabla scolara, plasat in bucatarie, pe care se poate scrie. Camera de zi este situata pe partea linistit a strazii.

Cele doua ferestre mari lasa sa patrunda multa lumina naturala. Peretii proaspat vopsiti in alb si inaltimea plafonului de peste trei metri ofera spatiu si transforma camera intr-una  luminoasa si placuta.

Albul si bejul, doua nuante neutre care sprijina spatialitatea intr-o incapere, oferind senzatia de ordine si curatenie.

In general decorarea peretilor in culoarea alba se recomanda pentru locuintele mici, pentru ca acestea sa para mai spatioase. In cazul acesta, camerele fiind destul de mari efectul produs este impresionant.

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole