Sunteti in pana de idei de cadouri? Insignis va ajuta!

Articol Sponsorizat

Deschide Galeria

Pe langa imaginea placuta pe care universul magazinului Insignis o lasa dupa primul contact nu este de neglijat nici aspectul practic al acestui concept. Magazinul vine sa propuna oricarui client care ii trece pragul o varietate de cadouri, decoratiuni pentru casa, corpuri de iluminat si de ce nu mobilier.
“Noi nu vindem decoratiuni, noi vindem idei, concepte si un adevarat stil de viata” aceasta este deviza dupa care cei care au creat magazinul s-au ghidat. Si intr-adevar magazinul ofera o multitudine de idei pentru cadouri astfel incat chiar si cel mai neinspirat cautator va gasi obiectul care sa i se potriveasca lui sau celui caruia i-l daruieste.

Gama mare de produse ofera de asemenea si oportunitatea de a alege cadouri pentru cele mai pretentioase gusturi. Un fapt pozitiv este faptul ca produsele Insignis tin la eticheta, astfel calitatea si bunul gust regasindu-se in toata gama de produse. Cel mai privilegiat este clientul, care pe langa faptul ca are la dispozitie cea mai buna consultanta primeste si sfaturi de specialitate pentru a fi ghidat cat mai bine in alegerea cadoului potrivit.

Astfel in alegerea unui cadou exista anumite criterii care ajuta mult in restrangerea ariei de produse. Se porneste de la buget, la sexul persoanei careia ii este adresat cadoul, varsta, celelalte obiecte de decor pe care persoana le detine si se merge pana la culoarea sau forma preferata. Toate aceste informatii sunt oferite clientilor in magazinul Insignis, de un personal calificat care cunoaste gama de decoratiuni foarte bine.

Pentru sexul feminin recomandam suporturile de bijuterii, oglinzile, produse din sectiunea masa si bucatarie, vaze si ghivece si de ce nu flori artificiale care rezista in timp si arata foarte bine.
Pentru sexul masculin recomandam ceasurile, cuierele cu un design aparte, corpurile de iluminat si de ce nu piesele de mobilier.

Pentru cupluri se recomanda ramele foto, deoarece acolo pot sa isi puna amintirile, sfesnice, sau obiecte de decor.
Piesele de mobilier mici, cum ar fi masutele de cafea, comodele sau consolele, pot constitui de asemenea idei de cadouri deoarece acestea se pot personaliza intr-o gama extrem de variata de culori si finisaje, pentru a fi pe gustul oricarui pretentios.

Stilul de viata pe care Insignis vi-l propune este unul vintage, stil pe care vi-l puteti crea cu ajutorul obiectelor de decor antichizate care prin patina lor extrem de discret utilizata creaza un design spectaculos. Vintage, dar totusi ancorat puternic in tendintele actuale de design, deoarece cele mai noi concepte in design sunt mereu in vizorul celor care va pun la dispozitie aceste produse.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole