Surse de inspiratie pentru amenajarea gardului – 50 de modele

La o simpla plimbare pe strazile oraselor si satelor Romaniei, gardurile sunt adevarate carti de vizita care spun cate ceva despre mentalitatile concetatanilor nostrii dar si despre simtul artistic si de posibilitatile materiale ale acestora. De la simple garduri de lemn, beton si metal, toate spun o poveste si reflecta viziunea proprietarului.


Deschide Galeria

Arta de imprejmui o curte a evoluat de-a lungul anilor, de la banalul gard care separa proprietatile, construit din materiale brute, la creatii complexe, artistic sculptate care utilizeaza mai multe materiale si nuante, posibilitatile sunt destul de multe.

Pe primul plan atunci cand vrei sa construiesti un gard este functionalitatea. Vrei doar un gard care sa ofere si protectie sau doar unul cu un design placut care se delimiteze curtea? In functie de asta se stabileste si un buget, iar de executie te poti ocupa chiar tu daca este vorba de un gard din plasa, sa zicem, care nu necesita turnarea unei fundatii sau alte proceduri complicate.

Unele dintre aceste modele de garduri pe care vi le prezentam sunt lucrate cu migala, sunt produse artizanale din lemn sculptat sau metal stratificat puse pe fundatii de caramida sau beton, in timp ce altele, la capatul opus, sunt alcatuite din simple nuiele sau busteni.

Daca pe lista ta se afla renovarea gardului te invitam sa dai clik pe galeria alaturata unde poti gasi inspiratie pentru noul tau gard.  

Via houzz.com & homestratosphere.com

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...