SYMMETRICA: Crestere cu 5% a pietei de pavele si borduri in 2014

Piata locala de pavele si borduri a raportat o crestere usoara in 2014, dupa o perioada de scaderi constnte, potarivit analizelor realizate de Symmetrica, lider pe segmentul de pavele si borduri vibropresate şi cel mai mare producător autohton.
Prima fabrica Symmetrica a fost inaugurata in 1999 la Veresti, judetul Suceava, urmata apoi de unitatile de productie de la Podu Iloaiei, judetul Iasi (2010), si Bolintin Vale, in apropiere de Bucuresi (2011), Prejmer – Brasov (2012) si Cociu – Bistrita-Nasaud (2012). Principalele proiecte pentru care Symmetrica a livrat pavele şi borduri se numara Arena Nationala, parcul balnear din statiunea Vatra Dornei, magazine Carrefour, Lidl, Penny Market, parcari cu pavele ecologice in Bucuresti etc. De asemenea, produsele companiei au fost folosite pentru reabilitatea de strazi, trotuare si parcuri ecologice din intreaga țara.
Symmetrica este o companie 100% romaneasca, producatoare de pavele, borduri si rigole vibropresate pietonale si carosabile, intr-o gama variata de forme si culori. Aceasta a fost infiintata in 1994 de Florentina-Mihaela Stanciu (60% din actiuni) si Florin-Cristinel Stanciu (40% din actiuni).

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole