Tablourile 3D – conglomerate de vibratii, culori si spatii

Tablourile 3d sunt printre cele mai moderne tipuri de decoratiuni cu care va puteti infrumuseta locuinta. Pe langa aspectul lor neconventional aceste tablouri 3d ofera personalitate incaperii , iar prin culorile vibrante pe care le au te binedispun inca de la prima vedere.

Deschide Galeria

Conceptul acestor tipuri de tablouri s-a nascut din pasiunea pentru forma si culoare a Lilianei Stoica. Ea este cea care a provocat limitele imaginatiei prin colectia de obiecte decorative de autor Deco Box. Cu o bogata experienta corporatista si dupa o calatorie revelatoare petrecuta in Mexic, Liliana a simtit nevoia unei schimbari majore in viata ei, cand a pus bazele acestui proiect 100% autentic.

Prin combinatia inedita dintre lemn si culoare, Deco Box lanseaza un nou trend in designul de interior, ce pune pe primul loc exprimarea personala si manifestarea originalitatii.

Aceste tablouri 3D avand in alcatuirea lor mozaic din lemn, proportionat in mod inteligent si decorat in nuante vibrante, sunt menite sa ne ofere energie si bucurie.

Acestea sunt totodata si un exercitiu de imaginatie, o provocare la creativitate, o dovada a faptului ca niste ramasite din lemn pot transmite stari si emotii intense, fie ca acestea completeaza un spatiu de locuit, o zona comerciala, un birou sau un club.

Prin intermediul sculpturii, a desenului și a picturii fiecare tablou creeaza o reprezentare tridimensionala a emotiei umane, fiind un manifest pentru buna dispozitie. Dimensiunea tablourilor mozaic variaza intre 50×50 cm si 2×2 m si abordeaza o paleta ampla de forme indraznete, cromatici si geometrii.

Pornind de la ideea ca suntem cu totii facuti din culoare, un conglomerat de vibratii si spatii, spiritul artistic nonconformist al Lilianei a pornit un fir narativ care, prin bucati de lemn cioplit si colorat, a prins viata in atelierul sau de creatie.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole