fbpx

Tablourile 3D – conglomerate de vibratii, culori si spatii

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Tablourile 3d sunt printre cele mai moderne tipuri de decoratiuni cu care va puteti infrumuseta locuinta. Pe langa aspectul lor neconventional aceste tablouri 3d ofera personalitate incaperii , iar prin culorile vibrante pe care le au te binedispun inca de la prima vedere.

Deschide Galeria

Conceptul acestor tipuri de tablouri s-a nascut din pasiunea pentru forma si culoare a Lilianei Stoica. Ea este cea care a provocat limitele imaginatiei prin colectia de obiecte decorative de autor Deco Box. Cu o bogata experienta corporatista si dupa o calatorie revelatoare petrecuta in Mexic, Liliana a simtit nevoia unei schimbari majore in viata ei, cand a pus bazele acestui proiect 100% autentic.

Prin combinatia inedita dintre lemn si culoare, Deco Box lanseaza un nou trend in designul de interior, ce pune pe primul loc exprimarea personala si manifestarea originalitatii.

Aceste tablouri 3D avand in alcatuirea lor mozaic din lemn, proportionat in mod inteligent si decorat in nuante vibrante, sunt menite sa ne ofere energie si bucurie.

Acestea sunt totodata si un exercitiu de imaginatie, o provocare la creativitate, o dovada a faptului ca niste ramasite din lemn pot transmite stari si emotii intense, fie ca acestea completeaza un spatiu de locuit, o zona comerciala, un birou sau un club.

Prin intermediul sculpturii, a desenului și a picturii fiecare tablou creeaza o reprezentare tridimensionala a emotiei umane, fiind un manifest pentru buna dispozitie. Dimensiunea tablourilor mozaic variaza intre 50×50 cm si 2×2 m si abordeaza o paleta ampla de forme indraznete, cromatici si geometrii.

Pornind de la ideea ca suntem cu totii facuti din culoare, un conglomerat de vibratii si spatii, spiritul artistic nonconformist al Lilianei a pornit un fir narativ care, prin bucati de lemn cioplit si colorat, a prins viata in atelierul sau de creatie.

Reclama

Articole noi

Apartament de doua camere amenajat elegant in tonuri neutre

Cristina Micu, arhitect si autoare a proiectului, ne povesteste...

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...