Tablourile 3D – conglomerate de vibratii, culori si spatii

Tablourile 3d sunt printre cele mai moderne tipuri de decoratiuni cu care va puteti infrumuseta locuinta. Pe langa aspectul lor neconventional aceste tablouri 3d ofera personalitate incaperii , iar prin culorile vibrante pe care le au te binedispun inca de la prima vedere.
Conceptul acestor tipuri de tablouri s-a nascut din pasiunea pentru forma si culoare a Liliana Stoica. Ea este cea care a provocat limitele imaginatiei prin colectia de obiecte decorative de autor Deco Box. Cu o bogata experienta corporatista si dupa o calatorie revelatoare petrecuta in Mexic, Liliana a simtit nevoia unei schimbari majore in viata, cand a pus bazele acestui proiect 100% autentic.
Prin combinatia inedita dintre lemn si culoare, Deco Box lanseaza un nou trend in designul de interior, ce pune pe primul loc exprimarea personala si manifestarea originalitatii.
Prin intermediul sculpturii, a desenului și a picturii fiecare tablou creeaza o reprezentare tridimensionala a emotiei umane, fiind un manifest pentru buna dispozitie.
Aceste tablouri 3D care au in alcatuirea lor mozaic din lemn, care a fost proportionat in mod inteligent si decorat in nuante vibrante, sunt menite sa ne ofere energie si bucurie.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole