Tavan cu tapet si accente de verde – o amenajare originala in 42 mp

Cele mai citite

Apartament modern de 52 mp amenajat pentru o familie cu 2 copii

Cautam zi de zi idei pentru apartamentele noastre care...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Pentru acest apartament dintr-un imobil de patrimoniu de secol XIX, tanara beneficiara si-a dorit o amenajare originala, cu accente de culori si piese de design. Spatiul mic a fost o provocare, dar solutiile gasite si detaliile care compun decorul sunt spectaculoase.

Deschide Galeria

Cu o configuratie de doua camere, apartamentul are o suprafata de 42 metri patrati. Amenajarea conturata este usor atipica, dar foarte creativa si o sursa de inspiratie pentru toti aceia dintre voi care iubesc spatiile inedite.

Decorul sta sub semnul unor combinatii cromatice ce marcheaza spatiul: verdele si movul confera note elegante spatiului, iar albul echilibreaza cromatic incaperile. Prezenta lemnului natural, dar si a caramizii aparente (cea originala, dupa ce au fost decopertati peretii) aduc un plus de textura in decor.

Stilistic, amenajarea ne aminteste de interioarele scandinave. Mobilarea este sumara, concentrata pe piesele de baza. In living, canapeaua Chesterfield cu tapitarie verde, fotoliul mov si fotoliul verde, covorul cu motiv folcloric, dar mai ales soba cu lemne, toate imbogatesc sinestezic amenajarea. Desenul de pe perete este pe cat de ciudat, pe atat de intrigant. Alaturarea acestor elemente recreeaza un scenariu inedit, perfect coerent prin culoare si stil.

Bucataria comunica direct cu livingul, locul de luat masa jucand rol de partitie intre aceste functiuni. Zona dedicata gatitului este mica si ingusta; cu toate acestea, a putut fi optimizata pentru nevoile beneficiarei.

Trecerea spre hol se face la nivel cromatic, prin peretele vopsit cu verde, dar si al pardoselii. Acelasi tip de gresie o avem in spatiul aferent bucatariei, dar si in hol, sugerand ideea de continuitate.

Si in dormitor avem parte de surprize placute. Verdele si movul se regasesc si aici, discret, la nivelul textilelor. In plus, tavanul a fost decorat cu un tapet cu motiv vegetal. Inaltimea tavanului de 3 metri a permis aceasta abordare, fara a sufoca spatiul. Excelent echilibrare stilistica a intregii amenajari. Hai sa te inspiri si tu din galeria de mai sus!

Design: Neevroremont Studio

Reclama

Articole noi

Detaliile în amenajările interioare: de ce anume nu trebuie să uiţi când îţi mobilezi casa

Amenajările interioare nu trebuie să îţi dea bătăi de...

Amenajare moderna in tonuri neutre

Povestea acestei amenajari incepe in 2021 din dorinta beneficiarilor...

Cum să vă decorați casa cu stil și eleganță, cu pernele decorative

Pentru ca orice încăpere din locuința dumneavoastră să iasă...

Descoperă cum poți avea un televizor nou și performant prin închirierea de la Telerenta

Cum alegi televizorul potrivit din acest univers de opțiuni?...