fbpx

Tavan cu tapet si accente de verde – o amenajare originala in 42 mp

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Pentru acest apartament dintr-un imobil de patrimoniu de secol XIX, tanara beneficiara si-a dorit o amenajare originala, cu accente de culori si piese de design. Spatiul mic a fost o provocare, dar solutiile gasite si detaliile care compun decorul sunt spectaculoase.

Deschide Galeria

Cu o configuratie de doua camere, apartamentul are o suprafata de 42 metri patrati. Amenajarea conturata este usor atipica, dar foarte creativa si o sursa de inspiratie pentru toti aceia dintre voi care iubesc spatiile inedite.

Decorul sta sub semnul unor combinatii cromatice ce marcheaza spatiul: verdele si movul confera note elegante spatiului, iar albul echilibreaza cromatic incaperile. Prezenta lemnului natural, dar si a caramizii aparente (cea originala, dupa ce au fost decopertati peretii) aduc un plus de textura in decor.

Stilistic, amenajarea ne aminteste de interioarele scandinave. Mobilarea este sumara, concentrata pe piesele de baza. In living, canapeaua Chesterfield cu tapitarie verde, fotoliul mov si fotoliul verde, covorul cu motiv folcloric, dar mai ales soba cu lemne, toate imbogatesc sinestezic amenajarea. Desenul de pe perete este pe cat de ciudat, pe atat de intrigant. Alaturarea acestor elemente recreeaza un scenariu inedit, perfect coerent prin culoare si stil.

Bucataria comunica direct cu livingul, locul de luat masa jucand rol de partitie intre aceste functiuni. Zona dedicata gatitului este mica si ingusta; cu toate acestea, a putut fi optimizata pentru nevoile beneficiarei.

Trecerea spre hol se face la nivel cromatic, prin peretele vopsit cu verde, dar si al pardoselii. Acelasi tip de gresie o avem in spatiul aferent bucatariei, dar si in hol, sugerand ideea de continuitate.

Si in dormitor avem parte de surprize placute. Verdele si movul se regasesc si aici, discret, la nivelul textilelor. In plus, tavanul a fost decorat cu un tapet cu motiv vegetal. Inaltimea tavanului de 3 metri a permis aceasta abordare, fara a sufoca spatiul. Excelent echilibrare stilistica a intregii amenajari. Hai sa te inspiri si tu din galeria de mai sus!

Design: Neevroremont Studio

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...