Pentru acest apartament dintr-un imobil de patrimoniu de secol XIX, tanara beneficiara si-a dorit o amenajare originala, cu accente de culori si piese de design. Spatiul mic a fost o provocare, dar solutiile gasite si detaliile care compun decorul sunt spectaculoase.

Cu o configuratie de doua camere, apartamentul are o suprafata de 42 metri patrati. Amenajarea conturata este usor atipica, dar foarte creativa si o sursa de inspiratie pentru toti aceia dintre voi care iubesc spatiile inedite.

Decorul sta sub semnul unor combinatii cromatice ce marcheaza spatiul: verdele si movul confera note elegante spatiului, iar albul echilibreaza cromatic incaperile. Prezenta lemnului natural, dar si a caramizii aparente (cea originala, dupa ce au fost decopertati peretii) aduc un plus de textura in decor.

Stilistic, amenajarea ne aminteste de interioarele scandinave. Mobilarea este sumara, concentrata pe piesele de baza. In living, canapeaua Chesterfield cu tapitarie verde, fotoliul mov si fotoliul verde, covorul cu motiv folcloric, dar mai ales soba cu lemne, toate imbogatesc sinestezic amenajarea. Desenul de pe perete este pe cat de ciudat, pe atat de intrigant. Alaturarea acestor elemente recreeaza un scenariu inedit, perfect coerent prin culoare si stil.

Bucataria comunica direct cu livingul, locul de luat masa jucand rol de partitie intre aceste functiuni. Zona dedicata gatitului este mica si ingusta; cu toate acestea, a putut fi optimizata pentru nevoile beneficiarei.

Trecerea spre hol se face la nivel cromatic, prin peretele vopsit cu verde, dar si al pardoselii. Acelasi tip de gresie o avem in spatiul aferent bucatariei, dar si in hol, sugerand ideea de continuitate.

Si in dormitor avem parte de surprize placute. Verdele si movul se regasesc si aici, discret, la nivelul textilelor. In plus, tavanul a fost decorat cu un tapet cu motiv vegetal. Inaltimea tavanului de 3 metri a permis aceasta abordare, fara a sufoca spatiul. Excelent echilibrare stilistica a intregii amenajari. Hai sa te inspiri si tu din galeria de mai sus!

Design: Neevroremont Studio

comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!
Comentarii