fbpx

Tendinte in design interior: amenajari in tonuri de gri

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

In general, cu exceptia celor pasionati de amenajarile industriale sau minimaliste, proprietarii tind sa evite amenajarile monochrome, mai ales cand vine vorba despre gri. Perceputa ca ruda saraca a albului, griul este adesea marginalizat, considerat a fi o nuanta terna, lipsita de personalitate, monotona si care in general deprima.

Deschide Galeria

Nimic mai neadevarat. Va prezentam in cele de urmeaza un apartament amernajat integral in tonuri de gri, care sa demonstreze ca acesta poate pune in valoare un spatiu si il poate deschide foarte mult. Locuinta amenajata de designerii de la Ando Studio este un apartament din Tel Aviv, Israel.

Un avantaj al acestui spatiu, sunt intr-adevar interioarele cu tavan inalt si ferestrele uriase care permit o iluminare naturala constanta a apartamentului care pare sa se concentreze in jurul unui concept aerisit si deschis.

Livingul formeaza un open space cu diningul si bucataria. In timp ce zona de odihna este destul de liniara, sparta usor de masuta de cafea cu forma neregulata (de altfel si singurul strop de culoare din incapere), diningul are o personalitate mai puternica, data de sculpturile care il decoreaza si de tablourile de pe perete. Un accent foarte frumos este candelabrul modern suspendat deasupra mesei. Imediat dupa dining ne intalnim cu bar cu cinci locuri de la care privelistea pur si simplu iti taie rasuflarea.

Dormitorul principal mentine aceeasi linie, dar lemnul natural isi face putin mai mult loc in amenajare. Spectaculoasa este trecerea din dormitor spre baie, prin usile culisante transparente si draperiile diafane folosite pentru intimitate. Un al doilea dormitor, care ar putea fi destinat copiilor sau oaspetilor este mai mic ca suprafata, insa, face loc unor stropi de culoare si unor accesorii foarte vesele.

Cel de-al treilea dormitor este si preferatul nostru, gratie peretelui lucrat manual, care pare dantelat de sus pana jos. Si aici intalnim biblioteca minimalista formata dintr-un singur picior pe care o regasim si in alte puncte ale casei. Eleganta si rafinamentul acestui apartament sunt  un argument puternic impotriva retinerilor pe care le are orice persoana cand vine vorba de a amenaja in tonuri de gri. 

Reclama

Articole noi

Amenajare apartament cu doua camere in stil industrial – Tavan negru si detalii rafinate

Daca pana acum va gandeati ca negrul intr-o amenajare...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Amenajare glam cu influente scandinave pentru un apartament de 3 camere din Constanta

Povestea de astazi este a unui apartament de trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...

Centrală termică pe gaz sau termoșemineu – ce tip de încălzire să alegi?

În ziua de astăzi, alegerea unei soluții de încălzire...